Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael hozzámegy homoszexuális párjához

George Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjához

Életének egyik legfontosabb szakaszában érkezett Budapestre George Michael: gőzerővel készül pályafutásának legfontosabb fellépésére az új Wembley-ben, a turné végeztével pedig oltár elé vezeti párját, Kenny Gosst.

Az énekes kilenc hónapon át készült a "25 Live" névre keresztelt turnéra. A koncertsorozat egyébként a beharangozottnál egy állomással rövidebb lesz, ugyanis George Michael a felszerelését szállító kamion balesete miatt nem tud fellépni Prágában.

A sztár imád koncertezni, de nagyon várja már a fellépéssorozat végét, hiszen a turné után végre hivatalosan is összeköti az életét párjával, Kenny Goss-szal. Kapcsolatuk egyébként egyáltalán nem volt felhőtlen: tavaly több hetet is külön töltöttek, miután Michael lebukott a londoni éjszakában egy férfiprostituálttal.

George Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjához

A lagzi előtt azonban komoly feladatok várnak még az énekesre: ahogy arról a music.hu is beszámolt, a 44 éves világsztárt érte a megtiszteltetés, hogy először koncertezzen az újjáépített Wembley arénában. George nagyon készül a fellépésre, hiszen élete eddigi legfontosabb buliját tartja majd a legendás stadionban június 9-én és 10-én.

Juhász Gergely

2007. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael hozzámegy homoszexuális párjához cikk képei
George Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjáhozGeorge Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjáhozGeorge Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjáhozGeorge Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjáhozGeorge Michael - George Michael hozzámegy homoszexuális párjához