Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megkezdte börtönbüntetését Paris Hilton

Paris Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris Hilton

Elvesztette jelentőségét a vasárnap esti MTV díjátadó gála, hiszen a fellépők helyett mindenki az est egyik vendégével, Paris Hiltonnal foglalkozott. A sztár adott néhány szűkszavú nyilatkozatot, aztán hazament összepakolni, az estét ugyanis már a börtönben töltötte.

Megkezdte tehát börtönbüntetését a dúsgazdag híresség. Paris Hiltonnak 23 napot kell a Los Angeles-i Lynwood büntetésvégrehajtási intézet rácsai mögött töltenie, mivel ittas vezetése után a próbaidőn is törvényt sértett. Az intézmény alaposan felkészült a sztárvendég érkezésére: folyamatosan távol tartják majd a többi elítélttől, és különös figyelemmel választották ki a cellatársait is.

Paris Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris Hilton

A szállodalánc örökösnőjének ettől függetlenül lesz mitől tartania: olyan nőkkel raboskodik majd együtt, mint például a gyerekgyilkos Debby Savaria (aki a saját kislányait is megerőszakolta), vagy éppen Susannah Johnson. Jelenleg Ő a Lynwood egyik legnagyobb hangadója, aki többször is ígéretet tett arra, hogy pokollá teszi Paris Hilton börtönnapjait.

A hétvége legnagyobb szenzációja egyébként egy rádióinterjú volt, amelyben a sztár elárulta: lett volna lehetősége pénzbüntetéssel kiváltani a börtönt, de nem élt ezzel a lehetőséggel...

Juhász Gergely

2007. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megkezdte börtönbüntetését Paris Hilton cikk képei
Paris Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris HiltonParis Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris HiltonParis Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris HiltonParis Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris HiltonParis Hilton - Megkezdte börtönbüntetését Paris Hilton