Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Színre léptek az újak

Evanescence - Színre léptek az újak

Az Evanescence az utóbbi időben átjáróházzá változott, a frontasszony körül jönnek-mennek a zenészek. A karizmatikus Amy Lee most sem lacafacázott, ígéretének megfelelően már be is mutatta a május elején menesztett gitáros és dobos utódját.

Az arkansasi együttes egyik alapítója, Ben Moody gitáros-dalszerző 2003 őszén, az európai turné kellős közepén lépett ki – a Cold nevű zenekar gitárosa, Terry Balsamo váltotta őt. Tavaly júniusban William Boyd basszusgitáros is távozott – a The Revolution Smile nevű együttesből ismert Tim McCordot szerződtették a helyére. Ben és William állítólag önszántából távozott, május elején azonban két zenészt menesztettek: John LeCompt gitárost és Rocky Gray dobost. A menedzsment mindkettőjüket titoktartásra kérte az elválás részleteit illetően, de ők nem tettek lakatot a szájukra. „Előzetes beszélgetés nélkül, indokolatlanul lettem kirúgva. Sokszor nem értettem egyet Amyvel, a cél viszont közös volt. Azt szerettük volna, hogy az Evanescence legyen a világ legjobb rockbandája, amennyire csak lehetséges. Mindent beleadtam: vért, verítéket és könnyeket, ám úgy látszik, ez is kevés volt” – olvasható LeCompt blogjában. „Jó időszakot töltöttünk együtt Johnnal és Rockyval, de már látszott rajtuk, készek arra, hogy továbbálljanak” – ezzel indokolta Amy a menesztésüket. Az énekesnő a napokban már be is mutatta az utódokat: Troy McLawhorn gitárost és Will Hunt dobost. Mindketten a Dark New Day nevű hard rock zenekarból érkeztek.

Evanescence - Színre léptek az újak

A sorozatos tagcserék eddig nem voltak különösebb hatással az Evanescence karrierjére. Gyakorlatilag Amy Lee egymaga lett az Evanescence, ennek megfelelően a tavaly októberben kiadott The Open Door című második stúdiólemez szinte csak róla szól, témáit tekintve a magánéletére fókuszál. (Új Szó)

Puha József

2007. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 06. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Színre léptek az újak cikk képei
Evanescence - Színre léptek az újakEvanescence - Színre léptek az újak