Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolat

Marilyn Manson - Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolat

Marilyn Manson a napokban elég kritikusan nyilatkozott kollégáiról, a My Chemical Romance társaságáról. Szerinte elég szánalmasan próbálják őt imitálni. Legújabb lemezén egy dalban még az énekesüknek, Gerard Way-nak is üzent.

Úgy látszik, Marilyn Manson újabb ellenségképet kreált magának. A London Paper-nek adott interjújában a My Chemical Romace bandáját vette górcső alá, szerinte ugyanis a zenekar elég látványosan nyúlja az imidzsét, de méghozzá igen szánalmas kivitelben. Annyira nem csípi emiatt a srácokat, hogy még a hamarosan megjelenő új lemezén, az "Eat Me, Drink Me"c. korongon egy dalban konkrétan üzen a My Chemical Romance énekesének, Gerard Way-nak. Bevallása szerint a "Mutilation Is The Most Sincere Form Of Flattery" címre hallgató új számában a "F--k you, f--k you" sorok kifejezetten Gerard WAy-nek szólnak.

Marilyn Manson - Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolat

"Baromira zavar, hogy ezek az emberek egy igazán szánalmas és nem túl eredeti módon koppintják azt, amit én csinálok. Ha annyira hasonlítani akarnak rám, hát van egy ötletem: itt egy borotvapenge. Hívjanak fel, ha végeztek vele. És utána beszélhetünk." - fejezte ki utálatát Mr. Manson.

Gerard Way és csapata eddig szóra sem méltatta Manson nyilatkozatát, ámbár hamarosan találkozni fognak a nyári turné során, ahol lesz alkalmuk még egymás után is játszani, talán még üzengetni is a színpadról. A folytatást meglátjuk.

fkriszta

2007. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2007. 06. 06. 15:59
az MCR tényleg elég ratyi...
Blanche 2007. 07. 06. 23:17
Most olvastam az e heti Kerrang!ban a banda válaszát Frank Iero gitárostól. Vmi ilyesmit mondott: Mindannyian Marilyn Manson rajongók vagyunk a bandában. De igazán nem értem, hogy miért ilyen mérges ránk. Tudtommal mi nem változtatjuk meg a nevünket női névre és a vezetéknevünket egy sorozatgyilkoséra. Úgy néz ki, hogy még mindíg a smink miatt van berágva... Csak az a furcsa, hogy személyesen ezt sosem mondja nekünk, csak mosolyog. Miért nyilatkozika akkor ilyeneket? Hát mondjuk igen...van akinek nehéz szemtől szembe ilyeneket elmondani...
Vendég 2007. 07. 28. 15:12
aki ismeri a MCR-t, tudja, hogy senkit nem kopiznak. nagyon tetszett Frank válasza :)
Vendég 2007. 07. 30. 18:16
én Manson fanvok, nekem ő a No.1, de most nem értem mire gondol! biztos nem a zenére gondolt, mert a két banda rockzenén belül ég és föld, nevetséges összehasonlítani öket! és imidzsben is csak a sminkben lehet hasonlóságot találni...de ennyiből beszólhatna akármelyik másik szar emo bandának! pl ha a Tokio Hotelt szidná, azt még megérteném, mert ők tényleg károsak a rockzenének, lejáratják az egész stílust....de az MCR még a jobbak közé tartozik az "új bandák" közül!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolat cikk képei
Marilyn Manson - Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolatMarilyn Manson - Marilyn Manson szerint a My Chemical Romance egy ócska másolat