Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra Magyarországon Joe Cocker

Joe Cocker - Újra Magyarországon Joe Cocker

Kevesen tudják, de a világ egyik legzseniálisabb zenésze benzinkutasként kezdte. 63 évesen is imádják a nők, Ő pedig továbbra is imádja a közönségét. Debrecen, November 7: Joe Cocker.

Élt egyszer Sheffieldben egy fickó, aki sokáig benzinkutasként kereste a kenyerét, titokban pedig otthon gitározott és hébe-hóba dobolgatott. Aztán gondolt egyet, elment Woodstockba 1969-ben, és úgy elénekelte az egyik Beatles dalt, hogy egy pillanatra mindenkiben megállt az ütő. Ekkor jegyezte meg a világ Joe Cocker nevét, aki idén újra eljön Magyarországra.

A márciusban megjelent Hymn For My Soul hosszú évek munkája. Joe Los Angelesben vette fel a dalokat, amiket egyébként először új kedvencének, Norah Jonesnak mutatott meg. Az új korong címadó szerzeményét itthon már játssza a Sláger Rádió, de a Hymn For My Soul ezen kívül is rengeteg meglepetést tartogat a rajongóknak.

Joe Cocker - Újra Magyarországon Joe Cocker

Mr. Cocker szép emlékeket őriz Budapestről, de ezúttal nem a fővárosban, hanem Debrecenben lép színpadra a Főnix csarnokban november 7-én.

Juhász Gergely

2007. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra Magyarországon Joe Cocker cikk képei
Joe Cocker - Újra Magyarországon Joe CockerJoe Cocker - Újra Magyarországon Joe CockerJoe Cocker - Újra Magyarországon Joe Cocker