Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekese

Arctic Monkeys - Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekese

Érdekes kijelentést tett minap az Artic Monkeys frontembere, Alex Turner. Akiről most egy interjúban kiderült, hogy rajong Beyoncé-ért és az új Sugababe-ért, Amelle Berrabah-ért.

A britek egyik legkedveltebb indie zenekarának, az Artic Monkeys tagjáról valószínűleg senki sem sejtené, hogy titokban valójában egy amerikai R'n'B-énekesnőért vagy egy igazi cukorbabáért epedezik. Hát most pont erre derült fény. Énekesük Alex Turner nemrégiben a neves Q magazinnak adott interjút, ahol bizony elszólta magát. A frontember ugyanis rajong Beyonce Knowles-ért, sőt a brit lánycsapat, a Sugababes legújabb tagját, Amelle Berrabah-t is kifejezetten kedveli.

Arctic Monkeys - Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekese

"Mindig is nagy rajongója voltam Beyoncé-nak. IMádom őt." - mesélte a Q újságírójának.

Míg a Sugababes-es új tagról az alábbi mondatok csúsztak ki a száján: "Nagyon tetszik a legújabb lány. Nagyon vonzó teremtés. Abban a vicces Run DMC feldolgozás klipben kifejezetten komoly benyomást tett rám".

És hogy merne-e kezdeményezni ilyen bombázóknál? "Találkoztunk már párszor, de sosem beszéltünk. Azt hiszem túl szégyenlősek vagyunk hozzá." - zárta le a kérdést Alex.

MIndeközben az Arctic Monkeys egy új kislemezt jelentet meg "Flourescent Adolescent" címmel az Egyesült Királyságban, amin több dal is megtalálható lesz, így a "The Bakery", a "Plastic Tramp" és a "Too Much To Ask."

fkriszta

2007. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekese cikk képei
Arctic Monkeys - Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekeseArctic Monkeys - Beyonce-ért rajong az Arctic Monkeys énekese