Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...

Azt eddig is tudtuk, hogy a sztárpár szakításáról szóló híreket nem kell komolyan venni, de Beyoncé az esküvőjével kapcsolatban is többször átverte már a világot. Állítólag most nincs apelláta: ősszel mondják ki a boldogító igent Hawaii-n.

Múlt hétvégén Cannes-ban romantikázott Beyoncé és Jay-Z, ám a szokásos lustizás mellett most más is történt a vakációjukon. Jay ugyanis újra megkérte párja kezét, aki természetesen újra el volt ragadtatva és újra párja nyakába borult. A két sztár ugyanis gyakorta hódol ennek a szenvedélynek: ez volt a második alkalom, hogy hivatalosan is elkezdték a házassági procedúrát, de poénból és a reklám kedvéért ennél jóval többször is ugratták már az újságírókat különböző esküvői sztorikkal.

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...

Most viszont állítólag tényleg komoly az ügy, Jay-Z ugyanis több oldalról is bebiztosította magát. A rapmogul először egy gigantikus méretű gyémántgyűrűvel ajándékozta meg szerelmét, majd június 5-én egy élő rádióinterjúban újra eloszlatta a róla és Rihannáról szóló megalapozatlan pletykákat (lásd néhány hírrel lejjebb).

Beyoncé nem csak az esküvőre, hanem a családalapításra is nagyon készül: régi álma, hogy egy kislánya és két fia legyen. A lagzi pontos dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de nagy valószínűséggel ősszel kerül majd sor a nagy eseményre Hawaii-n.

Juhász Gergely

2007. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 04. 18:56
Olyan szép pár!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg... cikk képei
Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: jön a lagzi, de most aztán tényleg...