Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albuma

R Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albuma

Pedofilbotrány ide, pedofilbotrány oda, máris az új R. Kelly album a legkeresettebb a lemezpiacon. A sztárt már mindenki elkezdte temetni, Ő viszont a Double Up-pal új belépőként kapásból az első helyen startolt a Billboard kétszázas listáján.

I'm a Flirt

A május 29-én megjelent Double Up-ból egy hét alatt csak Amerikában 386.000 példány kelt el, és ebben még nincsenek benne a legális letöltések. Ráadásul az album első kislemeze, az I’m a Flirt is jól teljesít: jelenleg a második helyen található a Billboard R&B listáján, és a You Tube-on is ez volt az elmúlt hetek egyik legkeresettebb klipje.

Érdekes, hogy Robert Kelly még mindig képes ilyen sikerekre, hiszen a közönség már a pedofilbotrány kirobbanásakor leírta, és a bírósági határozatok is lehetetlenné tették a komolyabb promóciós turnékat. Mint ismert, a sztár 2005-ös TP.3 Reloaded című albumát egy nem jogerős ítélet értelmében csak Chicagoban népszerűsíthette volna. Kelly ügyvédei hosszú hónapokig dolgoztak az újabb és újabb beadványokon, míg végül a bíróság megkegyelmezett és szigorú feltételek mellett áldását adták egy kisebb amerikai turnéra.

R Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albuma

A Double Up-on egyébként a szakma legjobbjai dolgoztak, hiszen Kanye West, Snoop Dogg és Young Jeezy is közreműködött a felvételeknél.

Juhász Gergely

2007. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albuma cikk képei
R Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albumaR Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albumaR Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albumaR Kelly - A Billboard első helyén nyitott R. Kelly új albuma