Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Popzenekart vegyenek!

Rednex - Popzenekart vegyenek!

A svéd Rednex 1994-ben hatalmas sikerrel robbant be Európa zenei élvonalába – a Cotton Eye Joe, az Old Pop In An Oak és a Wish You Were Here című slágerekkel megjárta a listák élmezőnyét. A folytatás már korántsem volt ilyen fényes, az énekesnő, Annika Ljungberg (Mary Joe) szólóalbuma sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A csapat kizárólag a Wish You Were Here kapcsán maradt meg a köztudatban, a lassú felvétel máig gyakran hallható a rádiók műsorán, a többi viszont teljes feledésbe merült.
A Rednex most az eBay internetes aukciós oldalon árulja magát. Bárki megveheti, akinek van rá 1,5 millió dollárja, magyarán: százszázalékos tulajdonosa lehet a formációt irányító vállalkozásnak. „A szórakoztatóiparban első alkalommal eladó egy zenekar, és itt nem arra gondolunk, hogy fel lehet bérelni bennünket egy-egy koncertre, hanem teljes egészében megvásárolhatóak vagyunk. A vevő mindent megkap: az együttest, a lemezeink és dalaink kiadási jogát, a weboldalunkat, a turnéink feletti felügyeletet, a kapcsolatainkat, a terveinket és természetesen minden jövőbeli lehetőségünket” – áll a hirdetésben. Az nem derül ki belőle, hogy a Rednex jelenleg milyen felállásban működik. (Új Szó)

Puha József

2007. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 25. 12:40
Király!!!!!
Vendég 2008. 01. 05. 22:14
ez m,eredek, pedig kedvelem őket...mindig őrültek voltak :p

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Popzenekart vegyenek! cikk képei
Rednex - Popzenekart vegyenek!Rednex - Popzenekart vegyenek!