Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt album

Gwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt album

Tavasszal úgy volt, hogy Gwen Stefani szólózik még egy kicsit, aztán egy olyan No Doubt albumot csinál a többiekkel, hogy csak na. A korong ugyan készül, Stefaninak viszont esze ágában sincs csatlakozni régi társaihoz...

Jövő héten vonul stúdióba a No Doubt, hogy rögzítsék az elmúlt hat évben megírt dalokat. Egy ma reggeli sajtótájékoztatón ugyanakkor kiderült: Gwen Stefani nem akar régi együttesével dolgozni, korábbi ígéretét megszegve továbbra is szólókarrierjére összpontosít.

A No Doubt menedzsere azzal védekezett, hogy Gwennek nagyon kevés ideje van a jelenleg is zajló amerikai turnéja mellett, ezért nem tart a többiekkel. Ugyanakkor egyre többet susmorognak arról, hogy az énekesnő a Sweet Escape promotálása után sem vonul stúdióba, hiszen hallani sem akar a No Doubt-ról.

Gwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt album

Az együttesnek érvényben lévő lemezszerződése értelmében legkésőbb 2008-ig ki kell adnia az új anyagot, és mivel a dalokat még Gwen Stefanival egyeztetve tervezték, most mindent kezdhetnek előről. Ám amíg ők a hajukat tépik, Stefani rommá keresi magát a Sweet Escape koncertturnén, melynek keretében idén ősszel Budapestre is ellátogat.

Juhász Gergely

2007. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 22. 11:58
Sztem ez nem igaz!Sztem folytatják együtt(de ki tudja,hogy mit hoz még a sors...)Mind1 én szeretem Gwent is meg a No doubt-ot is!!!!!
Vendég 2007. 10. 22. 11:58
Hozzá tezsem az előzőhöz akármi si lesz!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt album cikk képei
Gwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt albumGwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt albumGwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt albumGwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt albumGwen Stefani - Gwen Stefani nélkül készül az új No Doubt album