Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez

Nas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez

Ő a világ negyedik legjobb mc-je, szombat este mégis alig 1400 ember volt kíváncsi rá. Illetve csak lett volna: Nas körbenézett, megállapította, hogy bénák vagyunk és amatőr a hangosítás, majd lelépett. A pénzt azért felvette.

Érdekesen alakult Budapesten június kilencedike: múlt szombaton Kelis és Nas is a magyar fővárosba volt hivatalos. A két sztár férj és feleség, de egymástól függetlenül vállaltak nálunk fellépést. Azok jártak jól, akik a „Na, kit nézzek meg? A férjet vagy a feleséget?” dilemma után a Syma csarnokba mentek Kelis bulijára, Nas ugyanis az Events Hallban cserbenhagyta a magyarokat.

Nas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez

Külföldön olyan rémhírek is napvilágot láttak, hogy az őrjöngő Nast letartóztatták a magyar rendőrök, de ennek semmi valóságalapja nincs. A pletyka azután robbant ki, hogy a rapper – bankszámláján a fellépésért kapott pénzzel – távozni kívánt a szállodájából, a szervezők ekkor hívták a zsarukat. Nas és a gorillái viszont nem rezeltek be: közölték, hogy a koncerthelyszín nem olyan, mint ami a szerződésben szerepelt, a hangosítás béna, és amatőrök vagyunk, hogy ilyen gyér vendégnépséget tudunk csak összeboronálni.

Nas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez

A szervezők hajlottak volna arra, hogy extra összeget fizetnek, ha a sztár meggondolja magát, de Ő ebbe nem ment bele. Az viszont eszébe sem jutott, hogy a már átutalt csillagászati összeget visszafizesse, vagyis Nas megszállt a Kempinskiben, megnézte Budapestet, és ezzel keresett néhány millát.

Juhász Gergely

2007. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Csimby 2007. 06. 14. 10:23
Az hogy Nas egy rossz B*** Ja és hiphop.hu-n hallgattam inkább meg mi volt mert ott Stephco mondta el nyilatkozatban....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez cikk képei
Nas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghezNas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghezNas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghezNas - Nas nem alacsonyodott le a magyar közönséghez