Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas”

 - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas”

Will I Am és Fergie szólósikere régóta alapja a Black Eyed Peas feloszlásáról szóló híreknek. Az együttes idén már nem tervez új albumot és nagyobb turnét, ezért Fergie egy nyilatkozatban nyugtatta meg a rajongókat.

Nem véletlenül aggódnak lassan két éve a Black Eyed Peas rajongói: a frontember Will I Am azóta egy tucat hírtesség albumán dolgozott producerként, Fergie tarol a Dutchess című korongjával, és kósza hírek szerint Taboo is szólókarrierben gondolkodik.

„Idén valószínűleg nem jelenik meg új albumunk, mert mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk. Jelenleg a szólóprojectjeinkre koncentrálunk, ám hamarosan újra minden erőnkkel a Black Eyed Peas szekerét toljuk majd, úgyhogy nincs ok aggodalomra” – mondta nemrég Fergie.

 - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas”

A Black Eyed Peas azért nem tűnik el teljesen a rajongók elől: fellépnek a Live Earth koncerten Londonban július 7-én, játszanak a Japán Summer Sonic Fesztiválon augusztus 11-én, és ősszel Budapesten is jelenésük van – méghozzá a Hooligans-szel együtt.

Juhász Gergely

2007. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 05. 15:26
I Love the black eyed peas

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas” cikk képei
 - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas” - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas” - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas” - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas” - Fergie: „Nem oszlik fel a Black Eyed Peas”