Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

BKV ellenőrnek állt a No Thanx

No Thanx - BKV ellenőrnek állt a No Thanx

A 3-as metró Deák téri állomását tinilányok sikoltozó tömege lepte el. S hogy ezt a napfényes, nyugodt délelőttöt miért töltötte az aluljáróban ennyi fiatal lány? A válasz egyszerű, a No Thanx egy órára hivatalosan BKV-ellenőrnek állt. A rajongó lánykáktól jóformán mozdulni sem lehetett.

Egy Másik Nemzedék

A fiatal csapat a 3-as metró Deák Ferenc téri megállójában ellenőrizte az utasok menetjegyeit, bérleteit. Akik érvényes jeggyel, vagy bérlettel utazott, dedikált kártyát kapott, amely igazolta, hogy tulajdonosa megfelelt a "tökéletes utas" számára előírt követelményeknek. Hát persze, hogy minden tinilány megfelet a kritériumoknak, s most nemhogy elsunnyogtak volna az ideiglenes ellenőrök mellett, de sokan újra, meg újra sorba álltak, csakhogy még egy autogram-kártyát, egy pillantást, netán egy puszit zsebeljenek be imádott zenészeiktől. S ha még ez nem lett volna elég az utasok BKV-s ajándékot is átvehetnek a helyszínen. A büntetés azonban ezúttal sem marad el, a BKV Zrt. jegyellenőrei az akcióval egy időben pótdíjazzák a rajtakapott bliccelőket.

No Thanx - BKV ellenőrnek állt a No Thanx

A hivatásos ellenőrök ámulva nézték, ahogy az önfeledt tinik megrohamozták a No Thanx-t, s elképedtek, milyen rajongással veszik körül a lányok a szombathelyi srácokat. A látottakhoz csak annyit tettek hozzá: „Bárcsak egyszer nekünk is ennyire örülnének az emberek.”

A BKV Zrt. megrendelésére készült telefonos felmérésből kiderült, hogy a diákok nagy hányada szokott alkalomszerűen, vagy rendszeresen érvényes jegy, vagy bérlet nélkül utazni. A No Thanx együttes rajongói nagyrészt a fiatalok köréből kerülnek ki, ezért a BKV Zrt. ezzel az akcióval szeretette volna felhívni a fiatalok figyelmét az utazási feltételek betartására, a fizetés fontosságára.

2007. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2007. 06. 11. 15:40
Valaki fejbelőhette volna őket...
Duke 2007. 07. 15. 15:17
Ilyen kis koppincsokat! Ezek nemcsak Varga Feri és Balássy Betti számát lopták le, hanem még egy külföldi No Thanks című punkválogatásnak is a nevét!......gondolom nem fizettek jogdíjat ennek a kiadónak, akik kiadták ezt a lemezt.....szóval bye-bye No Thanx
Destroyer 2007. 07. 17. 19:52
Már mióta mondom, hogy ez csak egy pénzszerzési fogás... A magyar média zsidókból áll, és nem csak vallásilag, hanem jellemileg is. Kihasználnak embereket, reklámozzák a szart, és mi, a tudatlan, agymosott magyar nép szépen megesszük, mert ugye a csomagolás szép, akkor kit érdekel mi van benne?
Duke 2007. 07. 20. 16:06
ha én ilyen emos pofákat látnék egy lemezborítóm egy lemeznoltban, én otthagynám a picsába........még az eggyüttesek neve miatt sem venném meg egyik emos bandának sem a lemezét...a hülye FOB az meg majmokkal csinálta az új klipjét.......hogy ők is mekkora majmok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

BKV ellenőrnek állt a No Thanx cikk képei
No Thanx - BKV ellenőrnek állt a No ThanxNo Thanx - BKV ellenőrnek állt a No ThanxNo Thanx - BKV ellenőrnek állt a No Thanx