Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapesten forgatja új klipjét az Evanescence

Evanescence - Budapesten forgatja új klipjét az Evanescence

Érdemes nyitott szemmel járni a belvárosban, hétfő óta ugyanis Budapesten dolgozik az Evanescence. Az együttes Európa keleti régiójában készíti Good Enough című dalának videóját: csütörtökig nálunk forog a kamera, aztán Isztambul és Moszkva következik.

Amy Lee minderről a Download fesztiválon beszélt. A Good Enough eredetileg a Narnia Krónikái című moziban is szerepelt volna, ám ebből végül nem lett semmi. A klip viszont gőzerővel készül: az együttes és stábja már a hétvégén megérkezett Budapestre, ahol csütörtökig dolgoznak.

Néhány hónapja több zenei újság is az együttes feloszlásáról cikkezett, ám Amy szerint az Evanescence túljutott a krízisen. Nemrég egyszerre távozott a bandából John LeCompt gitáros és a dobos, Rocky Gray. A szakításból ráadásul kínos botrány kerekedett, hiszen LeCompt volt olyan jó arc, hogy a nem éppen sportszerű kirúgása történetét szépen feltette internetes blogjára, ahol a következőket írta:

Evanescence - Budapesten forgatja új klipjét az Evanescence

„Bármilyen előzetes figyelmeztetés vagy beszélgetés nélkül, teljesen indokolatlanul lettem kirúgva a zenekarból. Sokszor nem értettünk egyet, de kivel nem fordul elő ez? A cél viszont közös volt. Azt szerettük volna, hogy az Evanescence legyen a legjobb rockbanda. Mindent beleadtam, hogy ez így is legyen, de láthatóan ez már nem volt elég”.

Juhász Gergely

2007. 06. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapesten forgatja új klipjét az Evanescence cikk képei
Evanescence - Budapesten forgatja új klipjét az EvanescenceEvanescence - Budapesten forgatja új klipjét az EvanescenceEvanescence - Budapesten forgatja új klipjét az Evanescence