Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-páros

Náksi és Brunner - Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-páros

Mától egy héten keresztül Ázsiában tartózkodik a Náksi vs. Brunner-páros, ahol a Cascada (DJ Manian) társaságában két országban két fellépésnek tesznek eleget szingapúri kiadójuk meghívására. Június 14-én Indonéziában, majd két nappal később Szingapúrban pörgeti a korongokat hazánk első számú DJ-párosa!

Somewhere Ove The Rainbow

Keddi érkezésüket követően lesz bőven idejük megismerkedni Szingapúr és Indonézia szépségeivel, különlegességeivel. A két DJ izgatottan várta az utazást, hiszen ezekben az országokban még nem jártak, pedig saját kiadójuk, a DanceMania Recordings egyik állandó partnere épp egy szingapúri lemezkiadó. Így nem meglepő, hogy az ő segítségükkel jutott el Náksi és Brunner e két ázsiai országba. Az már hab a tortán, hogy két olyan fergeteges buli részesei lehetnek, amelynek főszereplője - rajtuk kívül - DJ Manian, a Cascada producere.

Náksi és Brunner - Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-páros

Az első fellépésre június 14-én, csütörtökön kerül sor Indonézia Batam nevű szigetén, ahol egy este 6-tól másnap hajnalig tartó FREEDOM PARTY részesei lesz Náksi és Brunner csakúgy, mint a német DJ Manian és a népszerű szingapúri DJ, Jason Chow.

A hétvégét már Szingapúrban tölti a DJ/producer-páros, ugyanis június 16-i fellépésük helyszíne az Oosh nevű exkluzív klub. Náksi és Brunner ezen az éjszakán STEREO PALMA nevű nemzetközi projektjüként lépnek fel. Magyarországon sokan nem tudják ugyanis, hogy a "Cada Vez 2007" című aktuális nyári klubsláger és mellesleg több hazai DJ kedvence, Náksi Attila és Brunner Zsolt saját, elsősorban külföldre készült produkciója. Ám mint a legtöbb, a világ más tájain már bizonyított formáció, a STEREO PALMA hazánkban is abszolút sikereknek örvend a klubok világában. A STEREO PALMA mellett természetesen a lemezjátszók mögé lép a Cascada producere is.

Bár Náksi és Brunner élőben először járnak Ázsia ezen két országában, az általuk vezetetett DanceMania Recordings kiadó produkciói már jól ismertek ezeken az ázsiai területeken. Nemrégiben megjelent a "BEST 2007" című dupla CD-válogatás Szingapúrban, ahol kiváló kapcsolattal rendelkezik a két DJ. Ezt bizonyítja az 1-es CD 4. trackje, ami Paris Hilton "Nothing in This World" című aktuális slágerének Náksi vs. Brunner remixe! Hazánk első számú DJ-párosának már számos remixe jelent meg Ázsiában, köztük Paris Hilton mostani és eggyel korábbi, "Stars Are Blind" című dalának újrakevert változata. Peat Jr. és Fernando dalai is a DanceMania kiadó szárnyain kerültek egyébként Szingapúrba, legutóbb az év első felének legnagyobb dance slágereit tartalmazó "BEST 2007" című válogatáson szerepelt a "Let It Be Love" című daluk, amely egyébként a hazánkban is igen sikeres tavalyi "Szerelem száll" angol verziója.

2007. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-páros cikk képei
Náksi és Brunner - Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-párosNáksi és Brunner - Ázsiai turnén Náksi vs. Brunner dj-páros