Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

27 éves Sarah Connor

Sarah Connor - 27 éves Sarah Connor

1980. június 13-án (pénteken) az észak németországi Delmenhorst településen a szó legszorosabb értelmében csillag született. Sarah állítólag hamarabb énekelt, mint beszélt, hatévesen már énektanárát is simán leiskolázta.

From Zero To Hero

Az általános iskolában Sarah heti nyolc órában tanult énekelni, tizenhárom évesen már több Michael Jackson koncerten is vokálozott. Sőt: az Earth Song felvételénél ott volt a stúdióban, a vájtfülűek egyből kihallják a hangját a refrénben.

Érdekes, hogy az énekesnő életében fontos szerepet töltenek be a fiúbandák: karrierje a frenetikus "Touché" együttesnek küldött demóval kezdődött, élete párját pedig a Natural nevű boygroup frontemberében találta meg.

Sarah Connor - 27 éves Sarah Connor

1998. július 11-én énekelt először hatalmas tömeg előtt a Touché turnéján, a következő héten már négy nagy kiadó is megkereste. Ő azonban két évig azt játszotta, hogy mindenkit visszautasított, és csak 2001. februárjában jött ki az első nemzetközi hírnevet hozó Let's Get Back To Bed Boy című dalával.

A folytatás már történelem: Sarah Connor az új évezred egyik legprofibb énekesnője lett, aki egy promóciós turné alkalmával annyira beleszeretett Magyarországba, hogy From Sarah With Love című dalának klipjét Budapesten forgatta. A mikrofont három éve akasztotta szögre kisfia érkezésekor, de nem zárkózott el karrierje folytatásától.

Juhász Gergely

2007. 06. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 05. 14:10
jo

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

27 éves Sarah Connor cikk képei
Sarah Connor - 27 éves Sarah ConnorSarah Connor - 27 éves Sarah ConnorSarah Connor - 27 éves Sarah ConnorSarah Connor - 27 éves Sarah ConnorSarah Connor - 27 éves Sarah Connor