Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40

Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40

Most kezd csak érződni, milyen következményei lesznek Paris börtönnapjainak: a Warner nem kívánja támogatni a botrányhősnő további popkarrierjét, a UB 40 pedig plágium vádjával pert indított. A szabadulási bulit viszont már szervezik.

A negatív reklám is reklám – főleg Paris Hilton esetében –, a Warner kiadó viszont szerződést bontott az örökösnővel. Az istálló hosszú, gyümölcsöző együttműködésben reménykedett - és állítólag már a 2008-ra tervezett új album előkészületeit is megkezdték -, most viszont minden megy a kukába. A börtönben sínylődő szépség tehát kiadó nélkül maradt, és egyelőre a komoly filmszerepek is elkerülik.

Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40

Hilton első albuma egyébként meglepő sikereket aratott, Stars Are Blind című dala egész kellemes sláger lett. A felvétel ugyanakkor nem véletlenül volt mindenkinek átkozottul ismerős: a reagge-alap hallatán mindenkinek a UB 40 ugrott be, akik plagizálásért jól be is perelték a hírességet.

Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40

Nagy valószínűséggel Paris filmes karrierjét is parkolópályára tette a dutyi, a filmproducerek nagy része ugyanis hallani sem akar róla. Pár éve a Viasztestek című horrort gyakorlatilag vele adták el, ám még az utolsó noname statiszta is klasszisokkal jobb alakítást nyújtott a sztárnál.

Az egyetlen jó hír, hogy gőzerővel szerveződik a botrányhősnő szabadulási partija, amit édesanyja hoz tető alá. Meg nem erősített hírek szerint Hilton június 27-én hagyja el a börtönt.

Juhász Gergely

2007. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40 cikk képei
Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40Paris Hilton - Paris Hiltont kirúgta a Warner és perli a UB40