Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zárul Ákos remixpályázata

Ákos - Zárul Ákos remixpályázata

A mai napon zárul Ákos Minden most kezdődik el című kislemezéhez kiírt remixpályázata. Ma, június 15. éjfélig van lehetőség eljuttatni a pályaműveket cd-n és digitálisan. A győztes egy Roland hangszer tulajdonosa is lesz egyben.

Március végén került a lemezboltok polcaira Ákos Még Közelebb albumának második kimásolt dalához, a Minden most kezdődik el c. szerzeményhez készült maxija, ami nemcsak azért számított kuriózumnak, mert a hazai viszonylatban nem túl gyakran használt DualDisc formátumban került kiadásra, hanem mert még egy remixpályázat is kapcsolódott a kiadványhoz. A maxin található sávokat ugyanis bárki kedvére keverhette, alakítgathatta, a végeredményt pedig legkésőbb június 15.-ig azaz ma éjfélig kell eljuttatnia az alábbi úton-módon. A győztes egy értékes Roland modul boldog tulajdonosa lehet.

Ákos - Zárul Ákos remixpályázata

1. CD:
A produkció hivatalos postacímére (Ákos, Budapest, Pf.: 374, H-1537) kizárólag CD-audio formátumban várják a küldeményeket. A csomagon szerepeljen a „REMIXVERSENY”-felirat, a csatolt dokumentáción és magán a korongon is fel kell tüntetni a készítő nevét, címét, telefonszámát, elektronikus postacímét.

2. Feltöltés:
Feltöltési tárhelyet igényelhetett minden pályázó a remix@akos.hu címen 2007. június 1-jén éjfélig. A pályázati anyag saját, mások által nem látható könyvtárba történő feltöltésére ma, 2007. június 15-én éjfélig van mód, a hozzáférési jogosultság ezután megszűnik. Csak wav vagy mp3 formátummal lehet pályázni. A remix(ek)hez csatolni kell egy txt vagy doc formátumú dokumentumot, amelynek a neve megegyezik a hangfájl nevével. Ebben a dokumentumban fel kell tüntetni a készítő nevét, címét, telefonszámát, elektronikus postacímét.
• Azok a pályaművek, amelyek a fenti feltételeknek bármilyen okból nem felelnek meg, automatikusan kiesnek a versenyből.
• A pályaműveket nem őrzik meg és nem küldik vissza.
• Beküldési határidő: MA, 2007. június 15. éjfél

Mindeközben pedig már nagyban készül Ákos a jövő heti VIVA COMET gálára, ahol Rúzsa Magdival közösen adják elő pont ezt kislemezes dal, ami a rendezvény nyitódala lesz. Ákos két kategóriában is jelölt idén: a legjobb férfi előadó címért verseng – itt a közönség szavazatai döntenek -, valamint a saját rendezésű klipje, az Adj Hitet a legjobb videóklip kategóriájában nominált.

2007. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zárul Ákos remixpályázata cikk képei
Ákos - Zárul Ákos remixpályázataÁkos - Zárul Ákos remixpályázata