Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Clarkson lefújta turnéját

Kelly Clarkson - Kelly Clarkson lefújta turnéját

A gyenge jegyeladások miatt kénytelen volt lemondani a már leszervezett nyári koncertsorozatát Kelly Clarkson. Nem túl jó jel az énekesnő hamarosan megjelenő "My December" címet viselő harmadik nagylemeze előtt.

Kelly Clarkson épp két napja vált meg menedzserétől, most pedig a teljes nyári amerikai turnéját törölni volt kénytelen, mert annyira nem fogytak a jegyek az egykori megasztár előadásaira. Kelly harmadik nagylemeze , a "My December" a tervek szerint június végén lát napvilágot.

"A zenebiznisz őrületében egyedül most arra vágytam, hogy végre színpadon állhassak, úgyhogy számomra nagy csalódás, hogy idén nyáron nem fogok tudni turnézni. De megígérhetem, hogy rövid időn belül fel fogok lépni és talán még nagyobb showt adhatok majd." - kommentálta a rossz hírt Kelly.

Kelly Clarkson - Kelly Clarkson lefújta turnéját

A menedzsment hivatalos nyilatkozatában egyébként az áll, hogy a tervezett arénabulikra nagyon lassan indult be a jegyeladás, most pedig azon dolgoznak, hogy az egész turnét átszervezzék kisebb koncerthelyszínekre.

"Hamarosan el fog jönni az a nap, amikor teltházas stadionokban léphet fel Kelly, erről nincsenek kétségeink, de jelenleg a rajongóinak személyesebb koncerttermekben lesz lehetősége a turnét megnézni." - adták hírül.

A turné a július 7-i Live Earth koncerttel vette volna kezdetét, egyedül csak ezt a fellépését tartja meg az egykori American Idol győztes. A megváltott jegyek árát pedig természetesen visszatérítik.

Alig három éve, hogy az amerikai sajtóban még szinte mindenhol dicshimnuszokat hallhattunk Kelly Clarksonról, időközben egy Grammy-díjat is bezsebelt, sőt a legutóbbi "Breakaway" című lemeze is többszörös platinastátuszt ért el. Jóval nagyobb sikereket ért el, mint eddig bármelyik megasztár elődje, de úgy látszik őt is kezdi elérni a többiek sorsa, mintha apadni kezdene rajongótábora, és a dalai sem úgy szerepelnének mint a neves műsor elhagyása után. A "My December" első kislemezes dala, a "Never Again" meg sem közelítette már a "Breakaway" dalainak eredményeit, épphogy csak bekerült a Billboard top 10-jébe, azonnal ki is hullott onnan. A kiadójának egyik vezetője, Clive Davis is egyébként hasonló előjeleket érzett, mert már a lemezfelvétel során többször vitába keveredett a fiatal sztárral. Mendzsere, Jeff Kwatinetz pedig alig pár napja távozott a csapatból.

fkriszta

2007. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly Clarkson lefújta turnéját cikk képei
Kelly Clarkson - Kelly Clarkson lefújta turnéjátKelly Clarkson - Kelly Clarkson lefújta turnéját