Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Richie Sambora már jobban van

Bon Jovi - Richie Sambora már jobban van

Alig egy hét pihenés után Richie Sambora otthagyta az UCLA Medical Centre-t, ahova idegkimerülés miatt vonult be a Bon Jovi gitárosa. Szerencsére az eredetileg tervezett 30 napos bentlétre nem volt szükség, egy hét után hazaengedték.

A Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora az elmúlt időszakban számos magánéleti megrázkódtatáson ment keresztül, legjobb barátai legalábbis ennek tulajdonítják, hogy a zenész olyan rossz idegállapotba került, hogy szakemberhez volt kénytelen fordulni. Richie azért szerencsére láthatóan hamar összeszedte magát, s az előre betervezett egy hónapos terápia helyett 1 hét után már haza is mehetett a UCLA Medical Centre-ből.

Bon Jovi - Richie Sambora már jobban van

A 47 éves zenész nemrég veszítette el édesapját, aki rákban hunyt el, szakított barátnőjével, Denise Richards-zal és hosszú idő után egykori feleségétől, Heather Locklear-től való válását is kimondta végre a bíróság. Közben pedig folyamatosan zajlottak a stúdiómunkák a Bon Jovi legújabb lemezére, a Lost Highway-re, ami pont a napokban kerül a lemezboltok polcaira.

Most, hogy a jelek szerint már jobban érzi magát,sőt a bandája is nagyban reménykedik benne, hogy képes lesz a jövő héttől induló promó fellépéseiket végigcsinálni. Utána pedig jön pár európai nagykoncert, többek között június 24-én ők nyitják a londoni O2 arénát. Nagyobb turnét viszont idén nem vállalnak, a 2008-as 25 esztendős jubileumi évükben szeretnének újból nagyszabású turnéra indulni.

fkriszta

2007. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Richie Sambora már jobban van cikk képei
Bon Jovi - Richie Sambora már jobban vanBon Jovi - Richie Sambora már jobban van