Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alex, hamarosan szólóban az egykori VIP-tag

Alex - Alex, hamarosan szólóban az egykori VIP-tag

Új stílus, új image és új album: felgyorsultak az események az ex-V I P -s Alex háza táján. Magyarország egykori elsőszámú fiúcsapatának tagja végre befejezte első szólóalbumának stúdiómunkálatait, így az album a tervek szerint 2002 nyarán kerül a lemezboltok polcaira. Alex igazi meglepetéssel szolgál majd a V.I.P.-n nevelkedett zenerajongók számára, hiszen a júniusban megjelenő, mind a szakmabeliek, mind a közönség által várva várt korong sokkal érettebb, kiforrottabb és rockosabb anyag, mint az egykori V.I.P. dalok. Az új lemez igazi önálló munka, amely teljes egészében Alex elképzelései szerint készült, hiszen ő a zeneszerzője az album összes dalának, és a hangszerelés is az ő nevéhez fűződik, sőt, a hangszerek nagy részén is maga Alex játszik. A lemez sokoldalúsága tekintetében DJ Quick teszi fel az i-re a pontot, aki fantasztikus scratch-betétekkel tarkítja ezt az amúgy is változatos és igényes albumot.

Jónap Tamás

2002. 06. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 18. 0:00
Fényesítsem a glóriát a fejed felett?!:) Nagyon jó, tökéletes, egyszerűen csodálatos..., de ami a legfontosabb Igaz!!!:) Én nem a cikkről, inkább Alex albumáról nyilatkoznék. Én nem vagyok az a típus, aki elsírja magát ok nélkül, de az egyik dal könnyeket csalt ki a szememből...:) Ilyen még nem fordult elő...úgyhogy gratulálok Alexnek, hogy ilyen nagy hatást tudott rám gyakorolni!!! Nagyon elgondolkodtatók a dalszövegek, néhány "jótanáncsot" azt hiszem meg is fogadok! Alex: NE VÁLTOZZ MEG SOHA!!! Szabó Nikolett
Vendég 2003. 07. 17. 0:00
Imádom!! Ez az album egyszerűen tökéletes!! Ennél jobb már nem is lehetne. Alexnek üzenném: mindig maradj ilyen soha semmin ne változtass.
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
PEACE!
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
Imádom ezt az emberkét!Sajnálom,hogy a Nikivel vége lett,sz.tem nagyon összeillettetek!Andy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Alex, hamarosan szólóban az egykori VIP-tag cikk képei
Alex - Alex, hamarosan szólóban az egykori VIP-tag