Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod Stewart

Rod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod Stewart

Saját bevallása szerint sem bírja már a régi tempót az ágyban, és a koncertjein is rendszeresen zoknikkal tömi ki a nadrágját, hogy férfiasabbnak tűnjön. Ennek ellenére a 62 éves Rod Stewartért még mindig megőrülnek a nők: az énekes szombaton ismét oltár elé vonult, immár harmadjára.

All For Love

Rod Stewart nyolc éve él együtt fotómodell párjával, Penny Lancasterrel, akitől már egy másfél éves fia is született. A zártkörű ceremóniára szombaton került sor az olasz riviérán, a skót veterán egy 17. századi kastélyt bérelt ki a nagy eseményre. Az esküvőn csak a család és néhány közeli barát vett részt, akik a szertartás után Rod Stewart luxusjachtján folytatták az ünneplést.

Rod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod Stewart

Az énekes tavaly ősszel tért vissza a rock and roll gyökerekhez Still The Same című albumával. A korong különlegessége, hogy nyolc hosszú év után ez a legendás előadó első rocklemeze.

Juhász Gergely

2007. 06. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod Stewart cikk képei
Rod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod StewartRod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod StewartRod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod StewartRod Stewart - Harmadszor mondta ki a boldogító igent Rod Stewart