Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szűcs Judith fiatalabb, mint valaha

Szűcs Judith - Szűcs Judith fiatalabb, mint valaha

Pontosan 30 éve örök sláger Szűcs Judith "Táncolj még" c. dala. A magyar diszkókirálynő épp 10 éve forgatott klipet utoljára. E két jubileum épp elég apropó volt ahhoz, hogy az énekesnő visszatérjen egy vadonatúj dallal, új hangzással, új sikerek reményében! Szűcs Judith "Elvarázsoltál" című újdonsága már megjelent, s garantáltan elvarázsol mindenkit!

A jelen: a nagy visszatérés:

Az énekesnő a napokban forgatta le legújabb klipjét, melyhez az "Elvarázsoltál" című dalt Rakonczai Viktor írta, a szövegért pedig Valla Attila felelt. A videót egy budapesti szórakozóhelyen, a Bamboo Music Clubban forgatták, a klip rendezője Lóth Balázs volt.
Az igazán fiatalosra sikerült "Elvarázsoltál" érdekessége, hogy három nyelven készült el, ráadásul mind a magyar,az angol és az orosz verzióhoz forgattak klipet is, tehát nemcsak zenében, hanem képben is háromnyelvű sláger született. A videóban feltűnik Judith lánya, Timi is, aki végig segítette édesanyját a klip előkészületeiben, segédkezett neki a ruhák és kiegészítők kiválasztásában is.

Szűcs Judith - Szűcs Judith fiatalabb, mint valaha

A múlt sikerei:

Szűcs Judith 1972-ben táncdalénekesi kategóriában nyerte meg a "Szólj már, vagy kiabálj" című dallal a Ki mit tudot. Karrierje innen indult rengeteg fellépéssel, tévészerepléssel... Turné turnét követett olyan partnerekkel, mint Máté Péter, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa. A '70-es évek közepétől nemcsak hazánkban, hanem külföldön is egyre népszerűbb lett. 1977-ben a Metronóm fesztiválon a harmadik díjat hozta el a "Táncolj még" című dalával. A fesztivál sikere után megjelent első nagylemeze is, s ezt a külföldi turnék sora követte. A magyar diszkókirálynő címet a nyolcvanas években előadott dalai miatt kapta. 1979 és 1982 között Az év énekesnője díját, 1979-ben a cowani fesztivál legjobb női előadó díját, 1983-ban a neewollahi (USA) fesztivál I. díját, és nagydíját nyerte el.

2002. november 10-én volt pályafutása 30 évfordulójának jubileumi koncertje a Budapesti Vígadóban. Az 1977-es Metronóm után Ausztriában, az akkori NDK-ban, és a Szovjetunióban olyannyira népszerű volt, hogy években mérhető a turnék időtartama: Ám sikeres volt Írországban, Japánban, Kubában és az USA-ban is, ahol szintén sorra nyerte a díjakat. Itthon négyszer volt Az év énekesnője. Szűcs Judith pályafutása azóta is töretlen, mindig tudott stílust váltani, és megtalálta azokat a szerzőket, vagy a szerzők őt, akikkel még további 18 nagylemezt készített.

A jövő:

A folytatás pedig 2007-ben következett, amikor is "Elvarázsoltál" címmel új dallal és klippel jelentkezett az énekesnő. Az abszolút slágergyanús felvételnek köszönhetően pedig minden esély megvan arra, hogy a régi nagy sikerek ismét visszatérjenek, s Szűcs Judith immár sokadik alkalommal ismét elfoglalja méltó helyét a popzene aktuális szereplői között.

Jónap Tamás

2007. 06. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 06. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 09. 17:55
Szűcs Judith MILF
Vendég 2007. 10. 30. 20:39
NAGYON SZÉP NEKEM NAGYON TETSZIK A SZÜCS JUDIT NEKEM Ö MINDENEM
Vendég 2007. 11. 04. 9:36
nekem i is nagyon teciik nagyon szepa korahoz kepest nagyon jo enekel meg gyonyoru mindenki a rossz kritikajat taratsa neg maganak mar ha van ilyen:-p
Vendég 2008. 01. 27. 16:23
szerintem nem túl jó nem nagyon szeretem juditot.aúgy nem tom?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Szűcs Judith fiatalabb, mint valaha cikk képei
Szűcs Judith - Szűcs Judith fiatalabb, mint valahaSzűcs Judith - Szűcs Judith fiatalabb, mint valaha