Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új James Blunt album szeptemberben

James Blunt - Új James Blunt album szeptemberben

Kevesen tudják, de ez a pasas nemrég még Koszovóban szolgált a Nato békefenntartó egységében. James Blunt nyolc hónapja dolgozik új lemezén, mely All The Lost Souls címmel kerül a boltokba szeptember 17-én.

Wiseman

James Blunt a stúdiómunkák miatt a nyár közepéig nem vállalt fellépéseket, egyedül a Live Earth koncerten lép a közönség elé Meanwhile-ben július 7-én. Az új albumról elsőként várhatóan az 1973 című dalt fogják tolni a rádiók, amely kislemez formájában szeptember 3-án kerül kereskedelmi forgalomba.

Az elmúlt három év egyik legsikeresebb énekese egyébként szó szerint a semmiből került a csúcsra, hiszen debütálása előtt nem sokkal még a Nato kötelékében szolgált Koszovóban békefenntartóként. Első albuma óriási siker lett, You’re Beautiful című dalát a mai napig kiemelt rotációban játsszák az angol zenecsatornák.

James Blunt - Új James Blunt album szeptemberben

Juhász Gergely

2007. 06. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új James Blunt album szeptemberben cikk képei
James Blunt - Új James Blunt album szeptemberbenJames Blunt - Új James Blunt album szeptemberbenJames Blunt - Új James Blunt album szeptemberbenJames Blunt - Új James Blunt album szeptemberben