Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tombol a kánikula és mindenki COMET-lázban ég

VIVA - Tombol a kánikula és mindenki COMET-lázban ég

A jegyek elfogytak Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei eseményére, az sms szavazás pedig hétfőn lezárult. Az izgalom nagyon nagy, ráadásul a díjátadó napjára megdőlhet a melegrekord is.

Hetedik éve, hogy megrendezésre kerül hazánk legrangosabb és legnagyobb zenei díjátadója, a VIVA COMET 2007. Június 21-én a SYMA Csarnokban kiderül, hogy idén kik vihetik haza a gömböt a legjobb férfi, legjobb női, legjobb együttes, legjobb új előadó és legjobb klip kategóriákban. A rendezvény előtt már megtudtuk, hogy a „magyar könnyűzenéért VIVA COMET” díjat idén az R-Go vehette át.

A díjátadó gála része egy óriási show műsor is, amelynek keretében hazánk legnagyobb sztárjai állnak a színpadra, külföldi fellépőként pedig a Milk & Honey-t tekinthetjük meg. A műsor rengeteg különleges produkciót foglal magába, mint például Ákos és Rúzsa Magdi, Lola és Mark duettje, valamint Győző és Veronica debütálása. Ott lesz Goomi is, akit teljes „virtuális valójában” most nézhetünk meg először…
Kijelenthetjük, hogy idén COMET őrület van, hiszen a jegyek már a rendezvény előtt másfél héttel elfogytak, és a szavazatok is sose látott mennyiségben érkeztek a legjobb férfi, női és együttes kategóriák jelöltjeire.

Aki most lemarad a gáláról, ne búsuljon, hiszen a VIVA képernyőén már másnap megtekintheti a műsort 19:00-től, illetve a VIP buliba is bepillantást kap a szombati és vasárnapi COMET adások végén 21:00-től.

Jónap Tamás

2007. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
tányér 2007. 06. 26. 12:36
Szégyen, szégyen, szégyen. Azt nem értem, miért nézem meg egyáltalán. Bár már tudom. Néha kell egy kis szemét és genny, h az értéket jobban értékeljük. Köszönjük, viva comet!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tombol a kánikula és mindenki COMET-lázban ég cikk képei
VIVA - Tombol a kánikula és mindenki COMET-lázban ég