Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva Cometen

VIVA - Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva Cometen

Szerencsétlen balesetet szenvedett Gáspár Laci, így egyelőre kérdéses, színpadra lép-e a ma esti Viva Comet díjátadón. Az énekes vasárnap egy koncert előtt ficamította ki a bokáját, azóta járni is alig tud.

Gáspár Laci nem véletlenül mérges, hiszen éppen a születésnapi buliján szenvedte el a sajnálatos balesetet, ráadásul könnyen lehet, hogy a sérülése miatt nem is tud majd színpadra lépni a ma esti Comet gálán.

„A vasárnapi fellépésem után sietnem kellett a nekem szervezett szülinapi bulira Siófokon, amikor megtörtént a baj. A sötétben rohantam a kibérelt helyre, amikor egyszer csak beleléptem egy hatalmas lyukba. A bokám azonnal kificamodott. Rögtön rohantunk a kórházba, megröntgeneztek, de szerencsére nem tört el a lábam. Azonban úgy kifordult, hogy az orvosok szerint sokáig tart majd, mire a régi lesz” – mondta Laci.

VIVA - Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva Cometen

Az énekes hosszú hetekig készült a ma esti fellépésére, ráadásul Ő is a jelöltek között van, úgyhogy nagyon szeretne ott lenni a Syma csarnokban.

Juhász Gergely

2007. 06. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva Cometen cikk képei
VIVA - Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva CometenVIVA - Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva CometenVIVA - Veszélybe került Gáspár Laci fellépése a Viva Cometen