Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szeifert hetedik albuma már a boltokban

DJ Szeifert - Szeifert hetedik albuma már a boltokban

Megjelent az igényes sorozat második része DJ Szeifert mixelésében. A sorozat első része 2005 májusában látott napvilágot, és a nyár meghatározó trance korongja volt. Szeifert folytatva a hagyományokat, most is a szcéna leghúzósabb dalait válogatta és mixelte egybe ismert holland és angol kiadóktól.

Hallhatjuk a lemezen többek között Markus Schulz és Armin van Buuren legújabb szerzeményeit is. A különleges hangú énekesnő Kirsty Hawkshaw új kislemeze, az „Outsiders” is helyet kapott az albumon Jose Amnesia remixében, mely egy igazi gyöngyszem a lemezen. Kirsty énekelt többek között Tiesto Just Be című slágerében is. Tiesto és Armin van Buuren egyik idei nyári nagy kedvence, a „Black is The Colour” sem maradhatott le az albumról. A Cara Dillon vs. 2 Devine formáció egy klasszikus ír népdalt ruházott fel elektronikus hangzással, mely annyira jól sikerült, hogy egyből az angol slágerlisták élén landolt.

A nemzetközi felvételek mellett, Szeifert legfrissebb alkotásai is felkerültek a lemezre. Az Angels Crying Part 02 című dal biztosan nagy sikerre számíthat a klubokban. A dalhoz a napokban klip is készül. Megtalálható még a lemezen Richard Nate debütáló nyári slágere, a You, mely külföldön is igen pozitív fogadtatásban részesült.

Az új album megjelenését idén is országjáró turné kíséri, melynek keretén belül Szeifert több vidéki állomásra is ellátogat, hogy népszerűsítse lemezét.

Jónap Tamás

2007. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szeifert hetedik albuma már a boltokban cikk képei
DJ Szeifert - Szeifert hetedik albuma már a boltokban