Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent

50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent

A Get Rich Or Die Tryin és a New Orleans sikerein felbuzdulva újabb forgatókönyvvel keresték meg 50Centet. A rapper megfogta az Isten lábát, hiszen a Righteous Kill című thrillerben Robert De Niro és Al Pacino lesz a partnere.

Minden szükséges szerződést aláírt új filmjével kapcsolatban Curtis Jackson, a Righteous Kill forgatása szeptemberben kezdődik. Az eddig kiszivárgott infók alapján a két veterán színészóriás, De Niro és Pacino zsarukat játszanak majd, akik egy sorozatgyilkost üldöznek, Fifty pedig drogdílerként próbál segíteni nekik. A mozit Jon Avnet rendezi hatvanmillió dolláros költségvetésből.

50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent

A rappernek egyébként komoly filmes sikereket jósolnak a kritikusok. 2005-ös mozija, a Get Rich Or Die Tryin (bár nem lett kasszasiker) elég szép elismeréseket kapott, és előző filmjét, az ugyancsak Robert De Niroval készült New Orleanst sem húzták le nagyon a kritikusok.

Juhász Gergely

2007. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent cikk képei
50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent50 Cent - Robert De Niroval és Al Pacinoval forgat 50Cent