Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma!

Bon Jovi - Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma!

Nem panaszkodhat az idén 24 esztendős Bon Jovi zenekar: vadonatúj korongjuk, a Lost Highway megjelenésének hetében azonnal a lemezeladási listák elejére ugrott. Németországban, Svájcban, Hollandiában, Ausztriában is listavezető, de az USA-ban is sikerült megszereniük az első helyet, amire 1988 óta nem volt példa.

Közel negyedévszázad a zeneiparban még a legharcedzett zenekarokat is megviseli, nem beszélve a rajongótáborról, ami keveseknek adatik meg, hogy ennyi ideig kitart a hosszú évek során kedvence mellett. A New Jersey-i rockerekenek, a Bon Jovinak szava sem lehet, hiszen nemcsak a koncertjeik zajlanak teltházzal, hanem mint a legfrissebb adatok mutatják, a lemezeladásaikkal sincs komolyabb probléma cirka 24 év zenélés után. Pedig ezúttal nem a kommerszebb, fogyaszthatóbb utat választotta a banda, a Lost Highway címre keresztelt anyag igazáncsak a kísérletezés, és régóta dédelgetett álom megvalósításának terepe volt. A megszokott rockba nem kevés countryt vegyített a banda, sőt egyenesen a műfaj szülőotthonába, Nashville-be ment felvenni a korong anyagát. A végeredmény közel sem a legerősebb Bon Jovi-albumok egyike, de a hűséges rajongótábor most is bizonyított: a világ számos meghatározó országában a lemezeladási lista elejére juttatta kedvencét. Így Kanadában, Németországban, Svájcban, Hollandiában, Ausztriában, Tájföldön és Japánban lett nr. 1 az album, sőt érdekesség, hogy Japánban ez volt a zenekar negyedik # 1 debütálása, amivel bizony rekordot döntött. De hosszú idő után az USA-ban is sikerült újra a dobogó legtetejére állniuk: 1988 óta eddig egyetlen egy Bon Jovi-lemez nem szerzett ilyen jó pozíciót a Billboard listán. Korábban csak a klasszikusnak számító 1987-es "Slippery When Wet" és az 1988-as "New Jersey" debütált ilyen jól Amerikában.

Bon Jovi - Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma!

“A 2007-es év meghatározó a Bon Jovi számára. Az első hely igazolja, hogy a zenekar rajongótábora kitart kedvencei mellett, sőt, a Lost Highway-nek köszönhetően rengeteg új rajongót szereztek” – nyilatkozta Antonio “L.A.” Reid, az Island Def Jam Music Group elnöke.

KItartásra azért van még szükség, már, ami a koncerteket illeti, hiszen idén nagyobb turné nem követi a lemezmegjelenést. Igaz, egy-két komolyabb bulit azért nem hagynak ki: ők nyitották meg London új büszkeségének számító O2 stadiont június 24-én és a Devils hockeycsapat otthonául szolgáló Newark prudential Center megnyitóján is a srácok zenélnek. De a nagyszabású turné jövőre várható: ugyanis jön a jubileumi 25. esztendő, állítólag nem kevés meglepetéssel.

fkriszta

2007. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 04. 16:15
szar az album!!!
Vendég 2007. 08. 04. 16:16
egy lagymatag divatzene
Vendég 2007. 08. 08. 12:12
H@lye roh@dék Bon Jovi a világegyik legjobb együttese divatzene az amik most jönnek a DIVATBA!!!! Az divatzene ami már 25éve a világon van? Már nem azért! Ott az a gusztustalan Tokio Hotel fújjj bazzz....az aztán az igazi divat zene b@zikám!!!!
Penge 2008. 11. 08. 23:00
Nekem nagyon tetszik ez az album! Akinek pedig nem tetszik annak NEM kell azt mondania, hogy szar az album, mert az csak azért mondja, mert nem tetszik neki ez a műfaj! Úgy, hogy hajrá Bon Jovi!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma! cikk képei
Bon Jovi - Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma!Bon Jovi - Mindenhol tarol a Bon Jovi új albuma!