Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Második albumán dolgozik Lily Allen

Lily Allen - Második albumán dolgozik Lily Allen

Tegnap reggel Londonban kihallgatta a rendőrség Lily Allent egy márciusi balhéja miatt. Az énekesnő ezután rögtön repülőre szállt és New Yorkba utazott, ahol elkezdett dolgozni második lemezén. Az új album valószínűleg jövő tavasszal kerül a boltokba.

Smile

Lily Allen márciusban egy londoni nightclub előtt megvert egy fotóst, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A sztárt emiatt tegnap hallgatták ki a brit fővárosban, az ügye a BBC információ szerint júliusban már a bíróságon folytatódik. Az énekesnő a kihallgatás után rögtön a reptérre sietett és még tegnap elutazott New Yorkba.

„Rengeteg ötletem van, és szeretnék végre nyugodtan dolgozni. Aláírtam egy szerződést a Future Cut szerzőpárossal, akik már az első lemezembe is besegítettek. Szeretnék új dolgokat is kipróbálni, a mostani korong egy kicsit más lesz, mint az előző. Most csak a munkára koncentrálok, semmi más nem érdekel” – mondta Lily.

Lily Allen - Második albumán dolgozik Lily Allen

A botrányhősnő folyamatos ingázással tölti a következő napokat, hiszen szombat este már vissza is repül Londonba. Vasárnap ugyanis a Wembley Arénában lép fel a Diana hercegnő emlékére rendezett koncerten, aztán pedig újra Amerikába utazik, hogy rögzítse az új album dalait.

Juhász Gergely

2007. 06. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Második albumán dolgozik Lily Allen cikk képei
Lily Allen - Második albumán dolgozik Lily AllenLily Allen - Második albumán dolgozik Lily AllenLily Allen - Második albumán dolgozik Lily AllenLily Allen - Második albumán dolgozik Lily Allen