Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Spice Girls: jöhet a turné!

Spice Girls - Spice Girls: jöhet a turné!

Több hónapos tárgyalássorozat után mostanra már biztos: összeáll a Spice Girls! A lánycsapat június 28-án sajtótájékoztató keretén belül jelentette be, hogy közös turnéra indulnak még idén: a 11 állomásos turné dec. 7-én veszi kezdetét Los Angelesben.

Újraéled a "Girlpower" azaz Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Victoria Beckham és Emma Bunton ismét együtt egy színpadon: a Spice Girls hivatalosan is újjáalakult! A nagy hírt június 28-án sajtótájékoztató keretén belül jelentették be: a lányok idén télen egy 11 állomásos világkörüli turnéra indulnak. A koncertsorozat dec. 7-én Los Angelesben veszi kezdetét és Las Vegas, New York, London, Cologne, Madrid, Beijing, Hong Kong, Sydney, Fokváros és Buenos Aires városában mutatkozik be. 1998 után az első alkalom, hogy mind az öten együtt énekelnek, Geti Halliwell 1998-as kilépése után már csak négyesben láthatta őket a nagyérdemű a csapat végleges feloszlásáig. És hogy még vaskosabb legyen a hölgyek pénztárcája, a turnét megelőzően egy best of album is világot lát, sőt egy dokumetumfilm is készül Bob Smeaton rendezésében a lányok újjáalakulásáról. Smeaton korábban többek között a Beatles életét bemutató "The Beatles Anthology" filmjéért volt felelős.

Spice Girls - Spice Girls: jöhet a turné!

Viszont azt a lányok már az elején leszögezték, hogy a mostani 'reunion' csupán erre a turnéra vonatkozik, további tervekről jelenleg szó sincs. Ahogy Victoria Beckham fogalmazott a sajtótájékoztatón: "Szeretnénk, ha a gyerekink is látnák, hogy mi mire vagyunk képesek."

fkriszta

2007. 06. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Spice Girls: jöhet a turné! cikk képei
Spice Girls - Spice Girls: jöhet a turné!Spice Girls - Spice Girls: jöhet a turné!