Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beach House helyett Coke Club

Coca Cola Beach House - Beach House helyett Coke Club

Szombaton megnyitotta kapuit a Coke Club, Siófok vadonatúj szórakozóhelye. Fogalmazhatunk úgyis, hogy a szlogen és elnevezés változott , a rendezvény jellege nem.

Világsztárok és a hazai könnyűzenei, valamint a színházi élet kiváló képviselői adják majd egymásnak a mikrofont a Coke Club-ban. Bár a zene fontos eleme a klub hangulatának, nem csak ezen lesz a hangsúly. Mint Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketing igazgatója elmondta, szeretnének olyan klubot létrehozni, ahol mindenki otthon érezheti magát, aki elég nyitott másokra és az igényes zenére, illetve a művészetre. „Ez nem csak egy világcég nagyszabású nyári promóciója, hanem egyfajta kultúrmisszió, amellyel ez idáig ismeretlen klubkultúrát szeretnénk közel hozni a magyar közönséghez. Ez egy valódi klub lesz, amely azonban mindenki előtt nyitva áll. Otthonos és különleges. Nappali a vízparton”.

A Coke Club ötlete nem akármilyen körülmények között született meg, három ismert kreatív szakember, Erdélyi Zsolt, Fabricius Gábor és Novák Péter ugyanis közösen álmodták meg ezt az egyedi Balaton-parti helyet. A letisztult, mégsem hideg design és berendezés pedig Karsai Edina enteriőr-tervező kreativitását dicséri. Olyan mikroközösségi tereket is találhatunk a Coke Club-on, mint a vízben úszó mini szigetek, amelyekről néhány ember kényelmesen lábat lógathat a Balatonba, közben pedig beszélgethetnek egymással.

Ami a programokat illeti, példátlanul gazdag kínálattal áll elő a Coke Club. Szerdánként különleges koncertekkel jelentkeznek a legkiválóbb hazai zenekarok, mind egy szálig olyan exkluzív produkcióval, amit idén sehol máshol nem láthatunk tőlük. A nyitónapon a Freestylers nevű világhírű brit csapat lépett fel, majd Pete Jordan DJ pörgette a lemezeket. Az augusztus 20-i zárónapon a Morcheeba koncertjének örülhetnek a rajongók.

Csütörtökönként nagyszabású színházi és táncprodukciókat nézhetünk a parton, de még a kortárs balett is helyet kap a színpadon. Vasárnaptól keddig pedig kultfilmek peregnek majd, visszaidézve a Balaton-parti kertmozizás hangulatát. Tarantinótól Tímár Péterig, a gengszterfilmtől (Casino) a művészfilmig (Amélie csodálatos élete) a legjobbak közül válogathatnak a filmbarátok.

A hétvége természetesen a bulié: a legjobb hazai és külföldi DJ-k adják majd egymásnak a korongot. Már délelőtt hangulatos zene szól majd, az éjszakai pörgés pedig hajnali 3-kor ér csak véget.

Aki sportolni szeretne, az sem hiába érkezik a Coke Clubba, sőt! Itt épült meg Magyarország talán legprofibb lábtenisz pályája, bárki kipróbálhatja a petanque-ot, van kosárlabda-palánk is, és természetesen a strandröplabda pálya sem maradhat el.

Akárcsak tíz évvel ezelőtt tehát, most is egyedit alkotott a Coca-Cola Magyarország. Akkor sikerült fogalommá tenni egy Balaton-parti szórakozóhelyet, a mostani feladat egy merőben új kép megfestése - gyakorlatilag ugyanarra a vászonra.

Légy nyitott. Érdeklődj. Beszélgess. Hallgass sok zenét. Ne sajnálj magadtól semmit, de másoktól sem. Kérdezz. És ne hagyd, hogy felszólító mondatok határozzák meg, hogyan kellene élned.” – hirdeti a jelszó.

2007. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 09. 21:05
Ha estleg kell fenyfesteszet a culba irjatok vagy hivjatok husz5117335 lighthunters.hu lighthunters.radioimpex.net

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beach House helyett Coke Club cikk képei
Coca Cola Beach House - Beach House helyett Coke Club