Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rajongójával karambolozott Emilio

Emilio - Rajongójával karambolozott Emilio

Az ijedtségen túl szerencsére sem Emilionak, sem a másik autóban ülőknek nem lett komolyabb baja a minap, amikor a belvárosban karamboloztak. Emilio és dalainak szövegírója, Báró, az egykori Fekete Vonatból, amikor egy utcából kikanyarodva beledurrantak az előttük lassan haladó járműbe.

Ne Nézz Vissza Rám

- Bevallom, nem spóroltunk a hangerővel – kezdte Emilio. – Teljesen belefeledkezdtünk a zenehallgatásba, s pont az egyik szám közepén csattantunk egy nagyot. Az ütközés mértékéhez képes a kár elenyésző, egyikünk autója sem sérült komolyabban. Vártam, hogy majd valaki ordítva kiszáll az autóból, s lehet magyarázkodni, ezzel ellentétben egy kedves úriember és virgonc csemetéi nyitották az ajtót. Biztosan sokan átélték már a koccanásos balesetek utáni kínos helyzetet, ez azonban egyáltalán nem volt kellemetlen. A másik autó sofőre elárulta, hogy nagy rajongóm és egyáltalán nem haragszik meg, ha nem időzünk a papírok töltögetésével. A stúdióba időpontunk volt ugyanis, s nagyon kellett sietnünk. A kis család azonban felajánlotta, hogy találkozzunk este, amikor végeztünk, s akkor majd cserélünk betétlapot is. – mesélte az énekes

Emilio autóján csupán horzsolásos sérülések keletkeztek, s szerencsére a másik jármű lökhárítója is csak kis mértékben károsodott. A család kedvességéért viszonzásul Emilio megígérte, hogy amint elkészül új lemeze, biztosan felkeresi őket egy dedikált példánnyal.

Jónap Tamás

2007. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rajongójával karambolozott Emilio cikk képei
Emilio - Rajongójával karambolozott Emilio