Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adott

Fancy - FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adott

Egy éjszakára megelevenedett a 80-as évek világa az Almássy téren. A fergeteges hangulatról a retro és italodisco dalok gondoskodtak, no meg a népszerű videodisco. A csúcspont pedig a világsztár, Fancy koncertje volt, aki idős kora ellenére szó szerint ugrált a színpadon, és elvarázsolta a telt házas közönséget.

A szervezők a koncert napján, délután egy sajtótájékoztatót tartottak a honi média képviselőinek, akiket – egy-két kivételtől eltekintve – nem hozott lázba az esemény. Ettől függetlenül az esti buli telt házas volt és remekül sikerült. A rendezvény ötlete és Fancy meghívása a főszervezőtől, Hargittay Gábortól származik.

„A délutáni sajtótájékoztatón meglepődtünk, hogy egy világsztárral szemben mennyire érdektelen a honi média. Viszont mindenből tanul az ember, legközelebb máshogy lesz, ettől függetlenül az este fergeteges volt. Fancy-t valósággal szétszedték a rajongók, és öröm volt nézni, miként szórakozik fiatal és idős is egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy Fancy, aki már nem fiatal az alig másfél órát ásványvíz vagy üdítő nélkül nyomta le. A közönség imádta, ezért is örülök, hogy ők eljöttek, mert számunkra a közönség visszajelzése mindennél fontosabb.”- nyilatkozta a főszervező.

Fancy - FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adott

Az egész estés bulit a videodisco nyitotta, olyan előadók ismert slágerei szólaltak meg, mint pl.: Bros, Sandra, Sabrina, The Twins, Bad Boys Blue, Koto, Baltimore, Den Harrow, Ken Laszlo, Rick Astley, Modern Talking, C.C. Catch és még rengeteg sztár a 80-as évekből. A showt az újonc Disco Service első fellépése folytatta, a feldolgozások mellett saját dalokat is előadott a két lény két fiú felállású formáció. A közönség ekkor már tombolt ezerrel. Nem sokkal éjfél előtt a főszervező, Hargittay Gábor felkonferálta az est sztárvendégét, Fancyt.
A világsztár most először (!) volt Magyarországon. A legismertebb dalai mellett: „Bolero”, „Lady of Ice”, „Slice Me”, „Flames of Love”, előadott egy megamixet, a Pet Shop Boys-tól ismert „Always On My Mind”, és „Go West” c.slágereket. A táncparkett megtelt emberekkel gombostűnyi hely sem maradt. Fancy még a közönség soraiba is elvegyült, nem kis munkát és problémát okozva ezzel a biztonságiaknak.
A folytatásban elénekelte a „Your Disco” c. megaslágert, majd utoljára a „Bolero”-t. A közönség már őrjöngött. A diszkókirály is pörgött rendesen gyönyörű táncoslányaitól egy pillanatra sem vált meg. Sőt a koncert végeztével még dedikált is rajongóinak majdnem egy órán keresztül.

Fancy fellépése után folytatódott hajnalig a videodisco a jobbnál-jobb slágerekkel. Retrobuli révén az étel-ital is kedvező áron volt. Aki ott volt, egy igazán jó este részese lehetett, aki pedig nem sajnálhatja.

Fotók: Hargent Média

Jónap Tamás

2007. 07. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 07. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 17. 11:44
a fool's cry-t is előadhatta? (azt is feldolgozták magyarok)
Pizsi 2012. 10. 08. 19:18
Lemezt osztott lejött kezet fogni.Nagyon közvetlen és barátságos volt.A koncert végén szerettem volna autogramot kérni de akkora tömeg vette körül hogy nem fértem az asztalához.Sokan készítettek vele közös fényképet.Volt aki 20 éves lemezére kért autogramot. Végig az volt az érzésem hogy ez a sok ember csak Fancy miatt jött el és fizette be a 7000 Ft beugrót.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adott cikk képei
Fancy - FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adottFancy - FANCY, a diszkókirály fergeteges koncertet adott