Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lionel Richie nagypapa lesz

Lionel Richie - Lionel Richie nagypapa lesz

Úgy tűnik, egyszer s mindenkorra véget ér a Lionel Richie és lánya, Nicole közti perpatvar, a sztárcsemete ugyanis kisbabát vár. Az énekes leginkább anorexiája miatt neheztelt Nicole-ra, ám a baba valószínűleg meghozza a családi békét.

A modellkedéssel foglalkozó sztárcsemete rengeteg borsot tört már világhírű apja orra alá, hiszen folyamatos balhéi miatt régóta gyakori vendége a Los Angeles-i rendőrőrsöknek. Sőt: jelenleg is eljárás folyik ellene, hiszen pár hónapja súlyosan kábult mámorban autózott, amikor lekapcsolták a zsaruk. A 26 éves Nicole egyébként nem véletlenül csúszott szét ennyire, a legjobb barátnőjét ugyanis Paris Hiltonnak hívják…

Lionel Richie - Lionel Richie nagypapa lesz

A kicsapongó életmód most viszont remélhetőleg véget ér, hiszen Nicole Richie a hétvégén világgá kürtölte: első gyermekét várja. A modell a tervek szerint még a trónörökös érkezése előtt férjhez megy vőlegényéhez, Lionel Richie pedig földöntúli boldogságban úszva várja első unokáját.

Az énekes július 4-én adta legutóbbi koncertjét. Csakúgy, mint egy évvel ezelőtt, most is kedvenc városában, Philadelphiában lépett a közönség elé a Függetlenség Napján.

Juhász Gergely

2007. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lionel Richie nagypapa lesz cikk képei
Lionel Richie - Lionel Richie nagypapa leszLionel Richie - Lionel Richie nagypapa leszLionel Richie - Lionel Richie nagypapa lesz