Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhagyta gyermekei anyját P.Diddy

Puff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.Diddy

Áll a bál a rappernél, hiszen beadta a válókeresetet feleségének, a szupermodell Kim Porternek. Diddy fejét Sienna Miller csavarta el, az énekes ráadásul annyira belekeveredett a viszonyba, hogy két kislányát is elhagyta…

Bad Boy 4 Life

Csaknem fél éve csalta feleségét P.Diddy Sienna Millerrel, a románcról ráadásul a szerencsétlen modellen kívül gyakorlatilag mindenkinek tudomása volt. Kim Porter az egyik újságból értesült a kínos ügyről, hiszen az egyik brit bulvárlap a címlapon hozta, amint férje Siennával romantikázik egy éjszakai bárban. A pár néhány nappal később a Diana emlékkoncerten is nyilvánosan csókolózott, onnantól pedig már nem titkolták viszonyukat.

Puff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.Diddy

P.Diddynek egyébként feltett szándéka feleségül venni Millert – persze csak azután, hogy sebtiben elvált Kim Portertől. A sztárnak a válópernél nagy valószínűséggel mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen az új románc kedvéért két ikerlányáról is lemondott.

D’lila Star éppen tavaly karácsonykor született, pár perccel később érkező kishúgát pedig Jessie James-nek keresztelték. A rapper tisztában van vele, hogy esélye sincs magánál tartani a piciket, de néhány ismerős elmondása szerint Diddyt a fél éves csöppségek sorsa egyáltalán nem izgatja.

Juhász Gergely

2007. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhagyta gyermekei anyját P.Diddy cikk képei
Puff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.DiddyPuff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.DiddyPuff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.DiddyPuff Daddy - Elhagyta gyermekei anyját P.Diddy