Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rács mögött Dieter Bohlen kirablói

Dieter Bohlen - Rács mögött Dieter Bohlen kirablói

A német rendőrség letartóztatott két férfit, akiket Dieter Bohlen villájának kirablásával gyanúsítanak. Az énekest és feleségét tavaly decemberben saját otthonukban megkötözték és megfenyegették, majd több tízezer Eurot vittek magukkal.

Előzetes letartóztatásban van két férfi, akiket Dieter Bohlen kirablásával, bántalmazásával és fenyegetésével gyanúsítanak. 2006. decemberében az 52 éves zenész hamburgi villájának házmesterét két fegyveres arra kényszerítette, hogy csengessen be az épület ajtaján. Miután az énekes házvezetőnője gyanútlanul ajtót nyitott, a tettesek behatoltak a lakásba.

Az elkövetők megfenyegették és brutálisan megkötözték Bohlent és ott tartózkodó barátnőjét is, majd elmenekültek a helyszínről. A német RTL televízió karácsony előtt arról számolt be, hogy a betörők igen komoly összeget vittek magukkal. Hamburgban nagy erőkkel folyt a nyomozás, a rendőrség az összes Bohlen ingatlanjához vezető utat lezárta, és helikopterekkel is keresték a rablókat.

Dieter Bohlen - Rács mögött Dieter Bohlen kirablói

A zsaruk akkor elvesztették a forró nyomot, de több mint fél évvel később végre megtalálták azt a két férfit, akiket a bűncselekménnyel gyanúsítanak. A szembesítésre várhatóan még ezen a héten sor kerül.

Juhász Gergely

2007. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rács mögött Dieter Bohlen kirablói cikk képei
Dieter Bohlen - Rács mögött Dieter Bohlen kirablóiDieter Bohlen - Rács mögött Dieter Bohlen kirablóiDieter Bohlen - Rács mögött Dieter Bohlen kirablói