Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemezt készít a The Cure

The Cure - Új lemezt készít a The Cure

A 2004-es The Cure című lemez után új album kiadására készül a Robert Smith vezette The Cure, mely már nagyrészt fel is van véve. A tupírozott hajú énekes-gitáros-dalszerző a zenekar hivatalos weboldalának fórumán tett erről bejelentést. Az új nagylemezre azonban a rajongóknak még várniuk kell: kiadására valamikor a szeptember 13-tól október 17-ig tartó USA-beli turnéjuk után kerül sor.

A The Cure a nyáron távoli helyekre látogat el: Japánban, Kínában, Szingapúrban, Ausztráliában és Új-Zélandon lépnek színpadra. Utóbbi ország rajongói ezt egy internetes petícióval érték el, melyhez mintegy 3000-en adták a nevüket. Szeptembertől pedig irány az USA, ahol előzenekaruk a 65 Days of Static lesz. A turnén új dalokat is játszanak majd, melyeket a koncertsorozat befejeztével az ősz folyamán ki is adnak: a zenekar hivatalos weboldalának fórumán közöltek alapján a nagylemez valószínűleg egy limitált példányszámú dupla album lesz. Ízelítő gyanánt szeptember elején kiadnak egy kislemezt.

The Cure - Új lemezt készít a The Cure

A fapálcikás-kengurus kitérő után azért Európában is fel fog lépni a legendás dark együttes. A tervezett decemberrel szemben erre csak koratavasszal kerül sor, mert mire nekiláttak az európai turné megszervezésének, már az összes kiszemelt koncerthelyszín le volt foglalva a legsziruposabb jégrevük és egyéb rendezvények számára. Mivel nem akartak produkciójuk számára alkalmatlan helyeken fellépni, inkább koratavasszal jönnek, amikor is megvalósíthatóvá válik a tökéletes európai Cure-turné. Addigra talán kiszellőznek az Edvin Marton (eredeti nevén Csűry Lajos) fűtötte stadionok.

The Cure - Új lemezt készít a The Cure

További újdonság Robertékről egy általuk készített John Lennon-dal feldolgozásának hanghordozón való megjelenése. A „Love” ugyanis már évekkel ezelőtt elkészült, 2005-ben fizetős letöltésként fel is került a világhálóra, de CD-n csak most jelent meg, méghozzá az „Instant Karma: The Amnesty International Campaign To Save Darfur” című duplalemezen.

2007. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új lemezt készít a The Cure cikk képei
The Cure - Új lemezt készít a The CureThe Cure - Új lemezt készít a The CureThe Cure - Új lemezt készít a The Cure