Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé beteglátogatóban

Beyonce - Beyoncé beteglátogatóban

Két rajongóját látogatta meg Beyoncé a kórházban, akik koncertjének pirotechnikája miatt sérültek meg könnyebben vasárnap Missouriban. Az esetet nem kürtölték szét a kórházban, így az énekesnő nyugodtan időzhetett a lesérült rajongókkal a betegszobában.

Beyoncé két rajongója került kórházba az énekeső egyik koncertjének pirotechnikája miatt július 8-án az amerikai Missouriban. A balesetek nem sokkal a koncert megkezdése után történtek, amikor is egy színpadi tűzijáték „eltévedt” és a közönség soraiba esett.

A két névtelen koncertlátogatót kórházba szállították, de csak könnyebb sérülést szenvedtek – jelentette a BBC. Daryll Williams főnővér szerint „Beyoncé nagyon érdeklődő volt. Az eset nem lett bejelentve, nagyon diszkréten kezeltük, így eltölthetett velük egy kis időt”.

Beyonce - Beyoncé beteglátogatóban

A sztár a hivatalos internetes rajongói oldalán az esetet (melyről több felvétel is kering a világhálón) rendkívül szerencsétlennek minősítette. Továbbá ezt írja: „Meglátogattam a két sérült rajongót a kórházban, rögtön a show után. És nagyon örülök, hogy mindketten rendbe fognak jönni. Az életem és a karrierem a világ legjobb rajongóinak támogatásával van megáldva. Biztonságuk és egészségük mindig is elsődleges fontosságú lesz számomra”.

2007. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
dudi 2007. 07. 24. 22:54
a világ leg szebb nője
gabbby 2008. 05. 21. 16:36
Szerintem is!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé beteglátogatóban cikk képei
Beyonce - Beyoncé beteglátogatóbanBeyonce - Beyoncé beteglátogatóbanBeyonce - Beyoncé beteglátogatóban