Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától

Oasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától

A napokban jelent meg Alistair Campbell, Tony Blair szóvivőjének naplója, melyben arról is szó van, hogy Blair mennyire parázott attól, hogy a náluk vendégeskedő Oasis-tag, Noel Gallagher valami őrültséggel kínos helyzetbe hozza őt vagy szétveri otthonát.

Alistair Campbell naplója beszámol arról, hogy a leköszönő angol miniszterelnök, Tony Blair szinte rettegett az Oasis-es Noel Gallaghertől. Attól félt, hogy „csinálni fog valami őrültséget”, amikor a zenész elment hozzá egy fogadásra 1997-ben. A később újraválasztott miniszterelnök épp zeneipari fogadást tartott, amikor felfedezte, hogy a gitáros Noel Gallagher is meg van hívva. Alistair Campbell szóvivő naplója szerint Tony Blair-nek fogalma sem volt arról, hogy került oda Gallagher, aztán amiatt kezdett aggódni, hogy ő kerül majd a zenész pimasz rock ’n’ roll magatartásának célkeresztjébe.

Oasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától

Campbell így számol be az esetről: „TB (Tony Blair) aggódott, hogy Noel Gallagher el fog jönni holnap a fogadásra. Azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy meg lett hívva. TB úgy érezte, mindenáron valami őrültséget fog csinálni. Beszéltem Alan McGee-vel (a Creation Records főnökével) és megkértem, biztosítson minket afelől, hogy viselkedni fog”.

Oasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától

A lemezkiadó főnöke megnyugtatta őket. Megmondta nekik, hogy minden rendben lesz és elmagyarázta nekik, hogy akkor lennének bajban, ha Noel testvérét, Liam Gallaghert hívták volna meg. Ezután került sor a nagy találkozásra, amit Campbell megörökített naplójában: „(Noel) Gallagher megérkezett feleségével Meg-gel, McGee-vel és annak barátnőjével. Cherie (Blair) találkozott velük és felvitte őket a gyerekekhez, Kathryn-hez és Nicky-hez, aki teljesen ledöbbent, amikor Gallagher besétált hozzájuk”.

Noah ezúttal tehát viselkedett. Bármiféle pimaszság nélkül csak annyit mondott, szerinte első osztályú a rezidencia, és hihetetlen, hogy egy vasalódeszkát is látott náluk.

2007. 07. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 07. 30. 12:10
Hát Liamm-el biztos nagyobb baj lett volna:))
Vendég 2007. 10. 03. 20:02
Noel nem pedig Noah
Vendég 2008. 08. 14. 11:02
Hááát szerintem ha Liam ment volna oda akkor tony bácsi nem lett volna megválsztva:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától cikk képei
Oasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásátólOasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásátólOasis - Tony Blair féltette rezidenciáját az Oasis-sztár látogatásától