Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján

Courtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján

Courtney Love bensőséges koncertet adott Londonban, így ünnepelte meg negyvenharmadik születésnapját. Az est folyamán az énekesnő a hamarosan megjelenő új lemezéről adott elő tizenegy dalt, ugyanakkor elhangzott egy-egy régi Hole-sláger is.

A korábbi Hole-énekesnő, Courtney Love születésnapja alkalmából a londoni Bush Hall-ban adott kisebb koncertet, melyen nyereményjáték útján vehettek részt a szerencsésebb rajongók Az eseményen természetesen az énekesnő közeli barátai is jelen voltak. Love olyan új dalokat adott elő, melyek közül mind a tizenegy meg fog jelenni új, „Nobody’s Daughter” című albumán. A régi Hole-klasszikusok sem maradtak ki a repertoárból: elhangzott a „Doll Parts” és a „Celebrity Skin”.

Courtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján

A koncert egy - a héten zajló - visszafogott turné része, ami London után Párizsban, New Yorkban és Los Angelesben folytatódik. Ez jó alkalmat kínál a botrányairól és szabadszájúságáról hírhedt énekesnőnek arra, hogy lemeze mellett új zenekara számára is előkészítse a terepet. A banda tagjai között ott van a Larrikin Love korábbi gitárosa, Micko Larkin.

Courtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján

Az új album producere Linda Perry, akinek az énekesnő a „Letter to God” című dal előtt így mondott köszönetet a közönség előtt: „Ezt én és a zseniális Linda Perry írtuk. Sok pop-ot csinált már, de jelenleg sok rock-ot csinál.” Felfigyelt a neobarokk koncertterem durva akusztikájára is, amit így értékelt: „Arra gondoltam, csillárokat és szar hangzást akarok. És mit kaptam? Csillárokat és szar hangzást!” Ezután az énekesnő az Egyesült Királyságban nemrég érvényre juttatott dohányzási tilalmat szidta. Ezt óbégatta a színpadon: „Az egyetlen hely, ahol rágyújthatok Angliában, az a Parlament! Ez olyan elmaradott!” Az énekesnő, aki tulajdonképpen abból él, hogy drogozik, ezúttal is hozta formáját, bár mostanában tisztának mondják.

2007. 07. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján cikk képei
Courtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapjánCourtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapjánCourtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapjánCourtney Love - Courtney Love londoni koncerttel ünnepelt negyvenharmadik születésnapján