Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michaelt megbüntette a Wembley

George Michael - George Michaelt megbüntette a Wembley

Plusz százharmincezer fontra büntették George Michaelt június 9-én adott koncertje után a Wembleyben. Tizenhárom perccel tovább tartott a fellépés a szerződésben foglaltaknál, emiatt pedig megbüntették az énekest. Csaknem négymillió forint egyetlen perc csúszásért.

Az előadót azért büntették meg, mert június 9-én adott koncertje a Wembley stadionban tizenhárom perccel később ért véget, mint amire szerződött a stadionnal. A hely szabályzata kimondja, hogy tízezer fontot kell fizetni minden egyes túlfutási percért. Így tehát a koncertjein mindig öltönyt viselő Michaelt több mint negyvennyolcmillió forintra büntették.

A John Lennon zongoráját is magáénak tudható híresség volt az első muzsikus, aki az új Wembley-ban játszott, amely azóta vendégül látta már a Muse-t, a Diana hercegnő emlékkoncertet, és a Live Earth londoni állomását.

George Michael - George Michaelt megbüntette a Wembley

A Wembley szóvivője az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy a stadionnak jogában áll pénzbírságot kivetnie, ha időtúllépés történik, de ez csak a Wembleyre és a koncert promótereire tartozik.

2007. 07. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michaelt megbüntette a Wembley cikk képei
George Michael - George Michaelt megbüntette a WembleyGeorge Michael - George Michaelt megbüntette a WembleyGeorge Michael - George Michaelt megbüntette a WembleyGeorge Michael - George Michaelt megbüntette a Wembley