Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában

Blondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában

A Blondie nevű veterán rockbanda kölcsönadja néhány dalát annak a musicalnek, amit az 1985-ös, Madonna főszereplésével forgatott Kétségbeesve keresem Susant című film alapján készítenek. A darabot a tervek szerint október 12-étől fogják játszani a londoni Novello Színházban.

A musicalben szerepelni fog a Blondie öt dala („Heart of Glass”, „Atomic”, „One Way or Another”, „Dreaming”, „The Tide Is High”), mint ahogy az együttes énekesnőjének, Debbie Harrynek egy saját szerzeménye is, melyet az 1981-es „Koo Koo” albumával induló szólókarrierje során írt.

Harry azt mondta, reméli, hogy a musicalt végül a Broadway is befogadja. „A sztori jól működik a dalszövegekkel, így azt gondoltam, jó ötlet lesz. Ez egy élő show, így aztán különbözni fog a filmtől, valószínűleg könnyedebb lesz” – mondta az egykori rock-ikon.

Blondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában

A film egy, a férje mellett unalomtól szenvedő feleség és a szabadszellemű New-York-i Susan életének összefonódásáról szól. Robertát Rosanna Arquette, míg Susant Madonna alakította. A manapság a világ megmentésével foglalkozó Madonnának igencsak kapóra jött a szerep, mert az alacsony költségvetésű film nagyban hozzájárult sztárrá válásához. A filmben Madonna saját ruháit és kiegészítőit viselte, úgymint lábszárvédő, csipkekesztyű, hajszalag és az elmaradhatatlan napszemüveg. Utóbbiakkal egy egész korszak divatját határozta meg.

Blondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában

A musical változatban Susant a huszonnégy éves Emma Williams alakítja, Robertát pedig Kelly Price formálja meg. Susan Gallin producer szerint a darab pontosan a film cselekményét követi.

2007. 07. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában cikk képei
Blondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatábanBlondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatábanBlondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatábanBlondie - Néhány Blondie-dal szerepelni fog egy Madonna-film musical változatában