Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Morrissey megsértődött

Morrissey - Morrissey megsértődött

A híres műsorvezető, David Letterman legújabb áldozata ezúttal Morrissey volt. Az énekes láthatóan kellemetlenül érezte magát a házigazda június 29-i műsorában. Morrissey köztudottan vegetáriánus, Letterman pedig ezt használta támadási felületnek.

David Letterman műsorában, a „Late Show With David Letterman” június 29-i adásában Morrisseyt azzal bosszantotta fel a csípős karakterű televíziós személyiség, hogy rendkívűl sokszor emlegette a sovány sertéskarajt és csámcsogva evett a húsból, ami már előre el volt helyezve egy tányéron a stúdióban.

Néhány sértődékeny rajongót ez olyannyira felbosszantott, hogy elindítottak egy petíciót, melyben a műsor bojkottját követelik, továbbá azt kívánják, hogy Letterman kérjen bocsánatot.

Morrissey - Morrissey megsértődött

Az egykori Smiths-tag júliusban is főhet a levében, ugyanis vírusos torokfertőzése miatt le kellett mondania amerikai koncertjeit. A fellépések pótlására az eredeti koncerthelyek közül néhány azonban már nem tud Morrissey rendelkezésére állni.

2007. 07. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Morrissey megsértődött cikk képei
Morrissey - Morrissey megsértődöttMorrissey - Morrissey megsértődöttMorrissey - Morrissey megsértődöttMorrissey - Morrissey megsértődött