Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Santana újabb sztárokkal erősít

Santana - Santana újabb sztárokkal erősít

Három új dal is szerepel majd Santana október közepére datált best of lemezén, melyekhez újabb sztárközreműködők kölcsönzik majd a hangjukat: a Nickelback frontembere, Chad Kroeger, Tina Turner és Shakira.

A gitárvirtuóz "Ultimate Santana" címre keresztelt legnagyobb slágereit felsorakoztató válogatáslemeze október 16-án lát a tervek szerint napvilágot, amire két új dalt, valamint egy régi sikerdalának újra felvett verzióját készítette el. Az énekesi szerepkörben a Nickelback-es Chad Kroeger hallható majd az "Into The Night" c. felvételen, valamint Shakira Lil Wayne-nel társulva is 'besegít' Santana-nak. A 2002-ben MIchelle Branch-csel sikerre vitt "The Game Of LOve" pedig Tina Turner tolmácsolásában kerül majd fel a visszatekintő korongra.

Santana - Santana újabb sztárokkal erősít

"MIchelle-lel ezzel egy Grammy díjat hoztunk el." - emlékezik vissza a BIllboard-nak Santana. Utalva arra a tényre, hogy bizony az eredeti elképzelés szerint pont Tina Turner lett volna, akinek ezt a dalt szánta, de kiadói herce-hurcák miatt erre nem kerülhetett sor annak idején. Most viszont végre valahára ebben a verzióban is sikerült felvenni a "the Game Of Love"-ot. De hasonlóan örül Chad Kroeger közreműködésének, akivel szerinte egy újabb rockhimnuszt követtek el.

A Santana-gépezet ezzel az őszi anyaggal nem áll le: a tavaszra egy duplalemezes kiadványt, a "Multi-Dimensional Warrior"-t tervezi kihozni. Sőt már újabb közreműködőkre számíthatunk, Bill Laswell producerrel egy közös dalon ötletelnek, ami a Dél-Afrikában megrendezésre kerülő 2010-es futball világbajnokság egyik himnuszának készül.

Hosszasabb kihagyás után Santana turnézásra is adja a fejét: jövő év elején újra színpadon láthatja a nagyérdemű. Ami már biztos, Új-Zéland, Ausztrália és Hong Kong koncerttermeit veszi be a tervek szerint február-március magasságában.

fkriszta

2007. 07. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 07. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 17. 17:48
jooooooooooooooo

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Santana újabb sztárokkal erősít cikk képei
Santana - Santana újabb sztárokkal erősítSantana - Santana újabb sztárokkal erősít