Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Holnap jön a Rolling Stones

Rolling Stones - Holnap jön a Rolling Stones

Már szerdán megérkezik Budapestre minden idők egyik legjobb zenekara. Mick Jaggerék egészen szombatig maradnak nálunk, úgyhogy érdemes nyitott szemmel sétálni a fővárosban. A Stones felejthetetlen bulit ígér a magyaroknak.

A Rolling Stones kellemes emlékeket őriz Magyarországról annak ellenére, hogy eddig csak egyszer, 1995. augusztusában jártak nálunk. Ők is legalább annyira várják tehát a pénteki koncertet, mint a rajongók, úgyhogy nem véletlenül töltenek nálunk majdnem négy teljes napot.

Összehasonlításként érdemes megemlíteni, hogy a turné egyik előző állomásán, Belgrádban mindössze egy napig időzött a stáb, és a mai bukaresti fellépés után is rögtön indulnak hozzánk, hogy Budapesten töltsék a kánikula legdurvább napjait.

Rolling Stones - Holnap jön a Rolling Stones

A Stones színpadi kellékeit egyébként összesen 62 kamion szállítja Budapestre, a koncert hang-és fénytechnikáját pedig az európai hírű magyar csapat építi. A Bigger Bang névre keresztelt utolsó Rolling Stones turné a jövő héten Brnoban és Varsóban folytatódik.

Juhász Gergely

2007. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
cyness 2007. 07. 19. 6:31
Hi! Valaki tudja, hogy mi lesz a program?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Holnap jön a Rolling Stones cikk képei
Rolling Stones - Holnap jön a Rolling StonesRolling Stones - Holnap jön a Rolling StonesRolling Stones - Holnap jön a Rolling StonesRolling Stones - Holnap jön a Rolling Stones