Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Mode-album 2008-ban?

Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?

Egy nemhivatalos, de a Depeche Mode-hoz közeli forrás szerint az októberben megjelenő új Dave Gahan lemezt ("Hourglass") valószínűleg nem turné követi, hanem egy új Depeche Mode lemez munkálatai kezdődnek meg. Az új anyagon Dave-ék jövő év elején kezdenének el dolgozni, megjelenésére valamikor 2008 végén kerülhetne sor.

A nemhivatalos www.depeche-mode.com szerint közelgő szólólemezével és annak októberi megjelenésével a zsebében Dave Gahan nem sokáig ül babérjain. Bár a döntés még nem végleges, de a jelek szerint Dave nem fog turnézni „Hourglass” című projektjével. Ehelyett visszatér a Depeche Mode többi tagjához, akikkel új albumon kezd el dolgozni jövő év elején.

Azt már megerősítették, hogy Martin Gore bőségesen rendelkezik új dalokkal. Ha Dave-nek maradt egy kis felhasználatlan anyaga a Christian Eignerrel és Andrex Phillpott-tal szerzett dalokból, akkor lehetőség nyílna arra, hogy rögtön értékes nyersanyaggal kezdjenek dolgozni az új lemezen.

Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?

A Depeche Mode legutóbbi közös vállalkozásának, a „Playing The Angel”-nek 2005 elején fogtak neki, és megjelenése illetve a turné kezdete már év vége előtt megtörtént. Arra nézve még nincs utalás, hogy a Depeche Mode újra Ben Hillier producerrel dolgozna-e. Egy dologban azonban szinte biztosak lehetünk: minden Mode-rajongó azt kívánja, hogy a tagok ezúttal is olyan gyorsan dolgozzanak, mint ahogy azt a „Playing The Angel” esetében tették.

2007. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 07. 25. 19:22
Reménykedek, hogy igaz legyen. Depeche forever

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Mode-album 2008-ban? cikk képei
Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?Depeche Mode - Új Mode-album 2008-ban?