Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ötvenéves lenne Laura Branigan

Laura Branigan - Ötvenéves lenne Laura Branigan

Sokan talán nem is tudják, hogy a nyolcvanas évek egyik legjobb énekesnője 2004-ben egy agyértágulat miatt életét vesztette. Laura Branigan halálával nemigen folgalkozott a sajtó, a hölgy július 3-án ünnepelte volna ötvenedik születésnapját.

Laura Branigan New York-ban született 1957. július 3-án. Első slágere az 1982-es Gloria című dal volt, ami annak idején 36 héten át vezette a slágerlistákat, és Grammy-díjra is jelölték. Az énekesnő vitathatatlanul legnagyobb sikere azonban a Self Control, amit a mai napig tisztességesen játszanak a rádiók. Branigan egyébként a színészkedésbe is belekóstolt, ám mivel a színpadon csak mérsékelt sikereket aratott, inkább visszatért az énekléshez.

Laura Branigan - Ötvenéves lenne Laura Branigan

A családja szerint a sztár már 2003-től folyamatosan súlyos fejfájásra panaszkodott, ám szoros időbeosztása miatt nem ment el orvoshoz. 47 éves korában, 2004. augusztus 26-án álmában érte a halál, amit a későbbi vizsgálatok szerint az agyában keletkezett értágulat okozott.

Laura Branigan - Ötvenéves lenne Laura Branigan

Sajnos vannak, akik még ebből is hasznot szeretnének húzni. A laurabranigan.com oldal látogatottsága ugyanis az énekesnő halála óta az egekbe szökött, és a mai napig is kínál fizetős szolgáltatásokat. Ez a website azonban tíz éve az énekesnő tudta és beleegyezése nélkül jött létre. Branigan családja 2006-ban kérte a bíróság segítségét a honlap bezárásához, az ügyben azonban eddig semmi sem történt.

2007. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ötvenéves lenne Laura Branigan cikk képei
Laura Branigan - Ötvenéves lenne Laura BraniganLaura Branigan - Ötvenéves lenne Laura BraniganLaura Branigan - Ötvenéves lenne Laura BraniganLaura Branigan - Ötvenéves lenne Laura Branigan