Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Rowland összeesett a színpadon

Kelly Rowland - Kelly Rowland összeesett a színpadon

A Destiny's Child Kelly Rowland-je múlt vasárnap összeesett egy nigériai fellépése alatt: az énekesnő nem bírta a tikkasztó afrikai hőséget és elájult a színpadon.

Múlt hétvégén a nigériai Lagosban adott koncertet Kelly Rowland, a Destiny's Child már szólóban is sikeres énekesnője, amikor is a nagy hőség miatt rosszul lett és elájult a koncert alatt. A nyugat-afrikai ThisDay Music Festival színpadáról azonnal orvoshoz vitték a fiatal lányt, de szerencsére a meleg okozta rosszulléten kívül más problémát nem találtak, mint sajtósa, Yvette Noel-Schure elárulta, Kelly mostanra már teljesen rendben van.

Kelly Rowland - Kelly Rowland összeesett a színpadon

A 26 éves énekesnő a napokban jelentette meg második szólóalbumát, "Ms. Kelly" címmel, mely az USA-ban már most nagyon pozitív visszajelzéseket kapott: a Billboard R&B/Hip-Hop lemezlistájának 2. helyét szerezte meg megjelenése hetében, a hivatalos nagy Billboard eladási 200-as mezőnyben pedig a 6. helyen debütált a lemez. Különösen szép eredmény ez első szólóanyagához, a Simply Deep-hez képest, ami 2002-ben csak a 12. helyig jutott. A második korong egyébként közel három éve formálódik a stúdióban, eredeti tervek szerint már 2006-ban szerették volna megjelentetni, akkor még "My Story" címmel, de az anyag elkészültével a menedzsmentjével és kiadójával közösen úgy látták jobbnak, ha újabb producereket vonnak a lemezkészítésbe, mivel állítólag túl sok középtempójú és lassú dal szerepelt a 2006-os munkapéldányon. Felbérelték Sean Garrett, Billy Mann és Scott Storch producereket, valamint az Atlanta-i illetőségű Polow Da Don-t, akinek a "Like This" c. számába Eve-et is bevonták közreműködőként.

fkriszta

2007. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly Rowland összeesett a színpadon cikk képei
Kelly Rowland - Kelly Rowland összeesett a színpadonKelly Rowland - Kelly Rowland összeesett a színpadon