Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ősszel jön Katie Melua új lemeze

Katie Melua - Ősszel jön Katie Melua új lemeze

Két év után idén ősszel új lemezzel jelentkezik a többszörös platinalemezes Katie Melua. A 'Pictures' címre keresztelt harmadik stúdióalbuma október 1-jén landol a boltok polcain.

A debütalbum, a "Call Off The Search" és a 2005-ben napvilágot látott folytatás, a "Piece By Piece" című lemezeivel Katie Melua méltán érdemelte ki a brit szigetország egyik legsikeresebb női előadójának járó címet: nemcsak több milliós eladásokkal büszkélkedhet- többek között nemrég kapta meg a független lemezkiadók nemzetközi szervezetének, az IMPALA-nak az elismerését második albuma 3,5 milliós példányszámú eladásai után -, hanem a szakma valamennyi komolyabb díját már besöpörhette. Az idén 23 esztendős Katie a folyamatos hajtás mellett sem állt le, október első napjára már harmadik stúdióanyagával jelentkezik. A 'Pictures' címet viselő lemez továbbra is a bevállt stábbal került felvételre: elsősorban Katie saját dalai, valamint felfedezője és producertársa, Mike Batt szerzeményei találhatók majd meg az új hanghordozón. Nagyzenekar - vonósok és fúvósok, valamint neves ütősszekció gondoskodott a még tökéletesebb zenei hangzásért. A tizenkét új dal közül - melyeknek címét már hivatalossá is tették Katie honlapján keresztül - a napokban választják ki az első kimásolásra kerülő maxis szerzeményt, amit hamarosan megismerhetünk.

Katie Melua - Ősszel jön Katie Melua új lemeze

Új Katie-dalt egyébként az elmúlt időszakban a szemfülesebbek már elcsíphettek: több filmhez is készített a grúz származású lány betétdalt. Így a Renee Zellweger és Ewan McGregor főszereplésével hazánkban alig pár hete bemutatott "Miss Potter" c. film betétdala, a "When You Taught Me How To Dance" fűződik Katie nevéhez, valamint egy amerikai produkció, a "Nancy Drew" egész estés alkotásban lehet majd felfedezni egy Robert Palmer-szám, a "Looking For Clues" feldolgozását Katie Melua tolmácsolásában.

A 'Pictures' tracklistája:

1. Mary Pickford (Used To Eat Roses)
2. All In My Head
3. If The Lights Go Out
4. What I Miss About You
5. Spellbound
6. What It Says On The Tin
7. Scary Films
8. Perfect Circle
9. Ghost Town
10. If You Were A Sailboat
11. Dirty Dice
12. In My Secret Life

fkriszta

2007. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ősszel jön Katie Melua új lemeze cikk képei
Katie Melua - Ősszel jön Katie Melua új lemezeKatie Melua - Ősszel jön Katie Melua új lemeze